Autor |
Poruka |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
josephine01 je napisao/la: ›
jezici su super.. s tim nemoš fulat...
|
Da,stvarno je krasno predavat npr engleski u osnovnoj ili srednjoj školi.
|
E, ak ti nećeš, ja evo hoću odma sada |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...krasno je to sve...20 dana do prijemnog a ona još ne zna što bi,......
..ja sam u to vrijeme prije prijemnog riješio oko 500 zadataka..... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
mala_20 Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
postoji puno mogućnosti ako završiš jezike.. imaš velik izbor za zaposliti se.. i rijetko se može naći na burzi netko tko je završio jezike.. |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mala_20 je napisao/la: ›
postoji puno mogućnosti ako završiš jezike.. imaš velik izbor za zaposliti se.. i rijetko se može naći na burzi netko tko je završio jezike..
|
Koje su to silne mogućnosti,možeš biti prevoditelj,profesor i šta još. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...krasno je to sve...20 dana do prijemnog a ona još ne zna što bi,......
..ja sam u to vrijeme prije prijemnog riješio oko 500 zadataka.....
|
Ajde bediraj me sad još Znam ja što želim, ali ne znam što da uzmem kao alternativu jer ono što ja želim primaju samo 15 ljudi |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
kopile
|
josephine01 je napisao/la: ›
osim toga, s jezicima ne moraš samo predavati u školi....
|
Većina ih radi upravo to. |
|
|
|
|
|
Ja nemam ništa protiv predavanja u školi, a još manje kao posla prevoditelja koji mi je primarni cilj Već sada prevodim Amerima kada dolaze, tako da mi zbilja ne bi bio problem, no eto za stalni posao u HTZ mi ipak treba i faks.... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
kopile
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Ja nemam ništa protiv predavanja u školi,
|
To na početku svi kažu,a nakon par godina rada sa djecom zažale što su se rodili. |
|
|
|
|
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Ja nemam ništa protiv predavanja u školi,
|
To na početku svi kažu,a nakon par godina rada sa djecom zažale što su se rodili.
|
jao nemoj tako brzo ce 9.mj. ...
sta se tice profesora....vidim da se na ovom podrucju (a i sire) jezici dosta traze...i matematika
dok biologije i kemije ni za zivu glavu |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
kopile je napisao/la: ›
Koje su to silne mogućnosti,možeš biti prevoditelj,profesor i šta još.
|
prevoditelj, tumač, simultani prevoditelj, profesor, filolog, itd.
Za nekoga koga zanimaju jezici i više nego dovoljno izbora |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
To na početku svi kažu,a nakon par godina rada sa djecom zažale što su se rodili.
|
Ne zažale svi Znam da ima svakave djece, ali ne smeta mi Ako voliš to što radiš, ako uživaš dok podučavaš nekoga, pa makar bilo dosta onih koji te ometaju u radu ne požališ Uostalom, već 2 ljeta provela sam kao babysitterica hiperaktivnog djeteta, tako da sam nakon toga, spremna na sve |
|
|
|
|
dipl.razvratnik
Ukupno postova: 23 Spol: Žensko
|
Blago meni, studiram pravo, a nisam sijeda, niti kanim posijediti do koje šezdeset pete... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
dipl.razvratnik je napisao/la: ›
Blago meni, studiram pravo, a nisam sijeda, niti kanim posijediti do koje šezdeset pete...
|
To ti drugi faks? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
dipl.razvratnik
Ukupno postova: 23 Spol: Žensko
|
|
|
|
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
FunkyLady je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ne zažale svi Znam da ima svakave djece, ali ne smeta mi Ako voliš to što radiš, ako uživaš dok podučavaš nekoga, pa makar bilo dosta onih koji te ometaju u radu ne požališ Uostalom, već 2 ljeta provela sam kao babysitterica hiperaktivnog djeteta, tako da sam nakon toga, spremna na sve
|
nije stvar u hiperaktivnosti...vec u tome da MORAS nesto nauciti nekog koga to ne zanima i odbija suradjivati npr...a da ne govorim o tome da imas poosla u sa "hiperaktivnim" roditeljima...
al sad opet sve zavisi od skole do skole i razreda do razreda...
profesorski posao ima svoje prednosti ali i mane isto kao i svaki drugi.
tko god kaze da ga je jednostavno radit vara se...ali da ima i gorih...ima.... |
|
|
|
|
|
|
|