Autor |
Poruka |
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
Istina. Šta se onda i moja izjava za mene osobno ne ukloni ? Hedl važnija osoba od mene ? tajni agent ? nedodirljivi ? |
Zadnja promjena: Trippy; 17.06.2009. 10:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
To je najveći problem ove države, očito.
Dok određeni wannabe novinari mogu piskarati što hoće bez ikakovih sankcija.
Napominjem, u ovom slučaju ne mislim da je Hedl u krivu, također smatram da je cijela stvar zataškana, jer najmanje što HDZ-u u ovom trenutku treba je ovakva afera, ali mislim da je Hedl toliko iskompromitiran da ga je teško ozbiljno shvatiti kada objavi nešto istinito.
Osobno smatram da je on svojim tekstovima više naštetio djevojčicama nego cijeli slučaj. |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 17.06.2009. 10:55; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
U mojim očima ljaga ostaje na svim matorim gadovima
Oni su iskoristili najnezaštičenije u našem društvu |
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 19:57; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
Pa vjerovatno zato što je taj Drago P. pokušao namjestiti, i biti će podnesena prijava protiv njega, a političarima itd. nisu navedena jer nemaju veze s tim, da su dokazali da imaju morali bi imena navesti naravno. |
|
_________________ One day there'll be a place for us |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
naravno da nemaju veze, samo su tu i tamo "imali konakte s njima" što bi borovec rekao... hehe... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Uvodni članak je uistinu "vrhunac novinarstva" Kako se, zaboga, Hedl usudio pisati o prostituciji u Domu. Pa te djevojčice imaju čak 14 godina, dakle mogu ih prašiti smrdljivi stari jarci, koji su nedodirljivi. To su djeca koja ionako imaju problema, da li svojom krivnjom ili ne, sasvim je svejedno, ali su DJECA. Ako po našem zakonu i nije kazneno djelo seksualno općiti s djetetom koje je navršilo 14 godina onda je barem krajnje nemoralno i bolesno. I tko ispada kriv? opet Drago Hedl i ova nesretna djeca. A mi šutimo i pušimo priče MUP-a, politike i Borovca (koji je, usput rečeno i zslužio nagradu koju je dobio kao glasnogovornik policije. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pročitao sam to! FANTASTIČNO.
Također sam pročitao njegov osvrt na cijeli tjedan pod naslovom LIJEPA BRIJENA! Subotnji Magazin Glasa Slavonije.
Također FANTASTIČNO.
Taj Šola me uvijek oduševi sa komentarima! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Također sam pročitao njegov osvrt na cijeli tjedan pod naslovom LIJEPA BRIJENA! Subotnji Magazin Glasa Slavonije.
Također FANTASTIČNO.
Taj Šola me uvijek oduševi sa komentarima!
|
vjerojatno zato što potječe iz tvoje omiljene branše
no hard feelings, morao sam to napisat |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Također FANTASTIČNO.
Taj Šola me uvijek oduševi sa komentarima!
|
vjerojatno zato što potječe iz tvoje omiljene branše
no hard feelings, morao sam to napisat
|
Nije moja branša, pošto se ja time nebavim, ako misliš na svečenstvo.
Ali eto djelimo slične stavove, ako si to mislo.
NARAVNO DA SE NELJUTIM!
PS: Pročitaj te kolumne odlične su, preporučam! |
|
|
|
|
|
|
|