Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
živjela rvacka, zemlja kriminalaca i debila koji vrte oko prsta 4 mil ljudi. ne znam ko je veća budala, oni koji nam to rade il mi što to trpimo |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
nikad nama nije bilo dobro,to misli sam onaj koji nije bio vani...
Godinama smo po cijenama među najboljima u europi a po plačama među najgorima...
druga je stvar što smo taj mentalitet da je ono što voziš i nosiš bitnije od onog što si u životu stekao pa tako svakodnevno gledam frajere od 25-30 godina koji voze skupe aute,nose ray banke a žive s mamom i tatom.i tako nastane privid da trošimo više nego što stvaramo a zapravo je samo stvar u prioritetima
mi smo u banani oduvijek...
Mene konkretno danas bode jedna stvar...
na stranu sad tko je kriv za stanje,činjenica je da treba krpat proračun i da mi radnici moramo dat dio.i čitam kako su sindikati odbili prijedlog za krizni porez od 5% na primanja preko 3000 kn.
ja imam plaču od 4100, znači na 1100 kn ide 5% što je55 kn...
pa jebemu mater stvarno nije puno...
samo odbijaju,šta taj Ribić želi primit mito ili toliko raspizdit ove da nas oderu onako pošteno pod cijenu tužbi koja bi se vukla 20 godina a radnici u to vrijeme bili na rubu očaja?
a sad mu je razuman namet od 3% uz pdv od 23..tko tu koga jebe? |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Prosječni osobni dohodak u RH (5,326 KN.) umanjimo za 733,00 kn. ( 100 eura) i dajmo svakom uposlenom 4,593 kn. osobni dohodak , krenuvši od saborskih zastupnika . Naknadu za sjedenje u Nadzornim odborima srežimo za 50 % . Tako bi socijalno najugroženijima porastao osobni dohodak, a ostali bi svi jednako osjetili teret recesije, pa tako dok ne dođu bolja vremena .
|
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Pro et contra devalvacije...
Zanimljivo mi zvuci teza da drzava aktom moze ukinuti valutne klauzule kod kredita stanovnistvu/privredi. Istina, narusilo bi to ugled, banke bi ponesto izgubile. Vrijedi li to?
Treba li oslabiti kunu
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Predlažem da se do daljnjega ukinu sve naknade u nadzornim odborima, kako u gradskim tako i u državnim tvrtkama !!!! |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
pa se ljudi pitaju kako pokraj takvog lopovluka uspiju dobit izbore...
|
|
|
|
|
|
TataMata
|
TataMata je napisao/la: ›
Predlažem da se do daljnjega ukinu sve naknade u nadzornim odborima, kako u gradskim tako i u državnim tvrtkama !!!!
|
|
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
Jel može netko pojasnit ulogu nadzornih odbora? U NO HFP-a su sjedili ministri pa su se pravili ludi kad su izbile afere, ono: nismo mi znali što se dogadja... |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Apsolutno podržavam! Plus naknade gradskim i županijskim vijećnicima. Vrijeme je da gospoda koja se žele baviti politikom preuzmu obaveze ali ne da im se za svaku stolicu gdje tu i tamo sjednu isplaćuje tisuće kuna naknada. Ako se želiš baviti politikom i biti npr. vijećnik ili sjediti u nekom odboru, izvoli pa u svoje slobodno vrijeme obavljaj tu funkciju bez kojekakvih naknada... |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Mislim, idemo štediti, otpuštati radnike, ukidati sve povlastice, a onda ostaviti lezilebarošima 2000kn da im se nađe...ej to je godišnje najmanje pola milijuna, valjda se lova ima gdje pametnije potrošiti...a odbori su im sve ''stručnjak do stručnjaka'', dokazani profesionalci...većinom... |
|
|
|
|
TataMata
|
|
|
|
|
|
|
|