Autor |
Poruka |
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Koji put već ovaj mjesec??? |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
i opet smrde svinje u vražju mater pa popizdit ću sad sam htjeo otvorit prozore jerbo je temp zraka u zadnjih sat vremena pala za sigurno 10C pa reko nek se izrači malo stan cijeli dan klima radi i zrak nije onakav kakav bi trebao biti jebote otvorim prozor a ono ko da stanujem u pripizdincima donjim iza pičkojebaca zadrtih jebemti sve ti jebem grad od 100000 stanovnika i smrde svinje u centru grada.
stalno seremo zagreb ovo zagreb ono, rijeka ovo rijeka ono, split, zadar, pula i svi ostali gradovi a zapravo je istina, šupak smo jebenog svemira kad mi se pod prozorom osjete svinje
sad ću uzet nož i idem tamo pa ćemo se gostit svinjama na ražnju, oćel ko samenom
|
|
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
jab išo al nemam noža....može sjekira? |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
more more |
|
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
evo već oštrim |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
i ja isto već mučim štrajher so sjekiru vatrogasnu pa kad to svinjće smrdljivo razošinem ušicom sjekire u glavušu ima sam da se čuje skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ROK BAM u glavušu on će meni jebemlimumamicumujebem |
|
|
|
|
|
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
dobro ste rijesili taj ocajan smrad |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
opet smrdi cijeli grad! jel opet isti "izvor"? |
|
|
|
|
|
iva-ana
Ukupno postova: 18 Lokacija: madagascar Spol: Nebitno
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iazadem iz stana kad me ono ošine neki odvratan smrad govana, krava i svinja ... ko da zivim na selu a ne u nekom gradu... a to nije prvi put da zna tako smrditi...
zanima me zna li tko odakle potjece taj jebeni smrad i moze li se taj izvor smrada ukloniti???
e da.. i otusirao sam se, cak i iza usiju pa da ne bude komentara tipa jesi se opreo i sl.
|
uf ja sam malo dalje od ovoga, ali svka čast kako si ovo opisao, strašno, baš onak slikovito evoooo zasmrdilo i meni.. ajmee
ne stvarno je sramota da još uvijek ima ljudi koji drže životinje u gradu, pa i u prigradskim naseljima polako nestaju,
to jednostavno ne priliči gradu.... |
|
|
|
|
|
ivav Ukupno postova: 1 Spol: Žensko
|
Od jučer navečer smrde govna na Sjenjaku, zanima me zašto i kada će prestati jer je smrad neizdržljiv?! |
|
|
|
|
|
adnav Ukupno postova: 1 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
i kod mene se osjeti smrad |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
jutros smrdi najgore dosad. ja stvarno mogu trpit smrad koječega, leševa, govana, svega, al ovo jutros je stvarno odvratno. ko da mi se 1000 svinja kupa u govnima pod prozorom. ovo je odvratno i ne mogu vjerovat da jedna usrana farma pravi tolike probleme gradu od 100k stanovnika. to mi je nepojmljivo. tko je dizajniro farmu jebemlimumater po po pičke ladne. kad se radi farma i prije početka radova uzme se utjecaj lokalnih vjetrova i udaljenost od naseljenog mjesta i prometnica. jebemimaterdaimjebemmaterupičku |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
a kad malo bolje razmislim. mislim da stvarno priliči jednom gradu koji se nalazi u šupku svemira da tako i miriše, onako zbog cjelokupnog dojma. u šupku smo hrvaCke, eVrope, svJeta pa isto tako možemo i mirišat, na svinjski šupak prljavi iz kojeg cure svinjska govna. eto nek ta svinjska govna onda simboliziraju vlast koja nije u stanju poštedit 100k stanovnika SMRADA SVINJSKIH GOVANA !!!!!!!! |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
promasila sam topik ocito i meni predvecer ocajno smrdi, taman kad malo ohane zega da otvoris prozore i udahnes zrak ono.......gice na sve strane.....
neku vece nedaleko prozora se parkira auto mrak, izlaze 3 mladja decka i valjaju se od smijeha, zezaju ovog jednog da se garant uprdio on u autu, na sto se on brani i pizdi da nije. a ja mislim....dobro dosli u centar
fujjjj pa jel tome nema kraja? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|