Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
a sad doslovno shvati da.....
jebemtimateriretardiranom plejeru s kojim ne mogu pogledat wrong turn 2.... mrš jebemti... |
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
TRŠ TRŠ TRŠ!!! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
jebo sve to!
odo ja! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
exHOP3on
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
jebo sve to!
|
slažem se, samo to mog reć kad nakon 3 sata drkanja po kompu skužim da imam neku šugavu verziju kodeka...
P.S. odličan film, smiješan na bolestan način |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Odustajem.
Dižem ruke i prestajem se trudit. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Odustajem.
Dižem ruke i prestajem se trudit.
|
i ja |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jebemti majstore krvave isusove jebene dabogda im gromovi kuće pokrivali. prvi koji se pojavi na vratima dobit će jebeni čekić međ rogove krvave. jel ovo 9 sati, trebo sam bit gotov s radovima u ponedjeljak jebem im se s materama. koju pičku materinu uzimaš poso ak ti treba 3 dana duže. megalomanska govna. da je 4 posla odjednom radit svuda po slavoniji fušersku im majku jebem krvavu. tjedan dana mi drkaju po kući a moglo je prekjuče bit gotovo. jooooooj da im sunce krvavo jebem.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=esgh_tyH3Uc[/youtube] |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Šta je monstrum, još uvijek nema tople vode pa se još uvijek nisi istuširao?!?! |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...Milinoviću, mrš!!!!!!!!!!!!....glup si i dabogda da ti cijelo potomstvo ovakve muke prolazilo!!!!!!!!!!!....... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mother Earth
|
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
nova grafička me jebeee..neki ružni ati2dvag ne prestaje zajebavat!!! |
|
|
|
|
|
Mother Earth
|
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
Mother Earth je napisao/la: ›
di je 4. ALien!!!?!!
|
u ponedjeljak i ja se bio uplašio šta sad to, di četvrti u četvrtak majku im al sjetili su se stavit najavu...
jebemti sve da ti jebem u kurac sa svime... |
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
i jebem zadatke koje ne kuzim. od kud je te brojeve samo izvukla... mrs!!! |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|