Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Imamo topic o sloganima iz reklama. Neke koje smo naveli zapamtili smo jer su na bile glupaste........
E sad, koliko mislite da ste podložni djelovanju reklama?
Tipa - novi proizvod, idem ga isprobati.
Mislim da baš na mene ne utječu u smislu kupovine, ali zato, ako mi je neka iritantna, nema šanse da kupim proizvod. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja onaj "Super krečko" ne bi kupila ni da na kraju košta kunu i da dobiješ još jedan gratis, koliko mi je iritantna reklama! Istina..ima proizvoda koje tek skontaš na nekoj reklami, čine se ok, pa zašto ne probati.. Obično to bude kozmetika |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hm...trudim se ignorirati reklame, ali kontam si da me ipak peru kad udjem u trgovinu.. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...uopće nisam podložna reklama, jer su mi sve uglavnom kretenske i prebacujem na drugi program čim ih vidim...a one reklame koje su mi dobre ionako reklamiraju proizvode za koje znam kakvi su (Cola, pivo i ostalo)...i ne znam samo koga mogu privući reklame tipa "hvala mama, od danas samo Persil" i ostalo... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
|
osim što su kretenske, kad počne set reklama unutar neke epizode, više zaboraviš što si počeo gledati koliko ih bude.........
kontam ja da bar privatne televizije moraju živjeti od reklame, ali što je previše, previše je. |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
koliko god svi mi volimo vjerovati da sve to što se događa na margini našeg postojanja ne utječe na nas, varamo se... iako sam dosad vidio možda jednu zanimljivu reklamu za deterdžent, uzmimo kao primjer, s obzirom da inače ne perem veš sam, kad bih se našao u situaciji da ga trebam oprati, otišao bih u trgovinu i odabrao onaj koji mi zvuči najpoznatije. ciljana publika nikad nije ona koja je zadovoljna proizvodom neke vrste koji već koristi, nego ona koja još nije koristila proizvode te vrste ili nije zadovoljna s onim što trenutno koristi. |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
koliko god svi mi volimo vjerovati da sve to što se događa na margini našeg postojanja ne utječe na nas, varamo se... iako sam dosad vidio možda jednu zanimljivu reklamu za deterdžent, uzmimo kao primjer, s obzirom da inače ne perem veš sam, kad bih se našao u situaciji da ga trebam oprati, otišao bih u trgovinu i odabrao onaj koji mi zvuči najpoznatije. ciljana publika nikad nije ona koja je zadovoljna proizvodom neke vrste koji već koristi, nego ona koja još nije koristila proizvode te vrste ili nije zadovoljna s onim što trenutno koristi.
|
potpisujem Quijotea |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
alexia je napisao/la: ›
potpisujem Quijotea
|
evo ti kikiriki! |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
e hvala ti ko bratu |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
E da imam para ja bi kupila sve te proizvode koje reklamiraju pa bi ih isprobavala da saznam koji mi najbolje odgovara...a pošto nemam moja kupnja je ograničena i to ne samo novcem već i navikom.
Navike se teško mjenjaju i koliko god reklamirali neki proizvod da je bolji od ovog koji koristimo teško da bi ga zamijenili... |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
od svih reklama, pamtim samo anu saso iz reklame za pipi... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
gazda777 je napisao/la: ›
od svih reklama, pamtim samo anu saso iz reklame za pipi...
|
pa jel' to znači da piješ taj sok? |
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Pitanje je dobro: ako je reklama iritantna, taj ću proizvod izbjegavati ko kugu (mamina kćer...). Ipak, ne mogu slagati i reći da nikad nisam nasjela na reklamu: zadnja takva stvar koju sam kupila je bila Maybelline maskara ona s dvije četkice - jedna bijela, druga crna. Mislim, prerijetko se šminkam (nakon manije iz srednje škole, svela sam to na neku razumnu mjeru). Nije loša, ali nitko nije Max Factor
Inače, savjetujem da pošaljete dečka/muža/zaručnika da vam kupi bilo što - oni neće znati koji proizvod točno koristite, kupit će vam (najvjerojatnije!) nešto novo, pa ćete onda imati priliku to i isprobati. A tko zna, možda tako natrapate nešto što vam se svidi i više od onoga što dosad koristite (tako se dogodilo s mojim novim omiljenim labellom ) |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
od trenutka kad sam vidjela onu reklamu za karlovačko na kojoj se seve baci u puk, a mihić drži spomenuto pivo u svojim apolon-đir ručicama pa dotična gospodična tresne na pod nikad nisam popila osječko... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
DanicaV
|
paperje je napisao/la: ›
od trenutka kad sam vidjela onu reklamu za karlovačko na kojoj se seve baci u puk, a mihić drži spomenuto pivo u svojim apolon-đir ručicama pa dotična gospodična tresne na pod nikad nisam popila osječko...
|
ni ja. ni osječko, karlovačko.......
nisam ni prije bila ljubitelj, ali nakon tih reklama, samo ako nema ništa drugo....... |
|
|
|
|
|
|