wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gle, meni se ovako razgovarati ne da. Zajedljiva si (bez ikakvog razloga), a svi ti silni smajlići su mi užasno iritanti.
Niti sam te gdje vrijeđala, niti sam se obrušavala na tebe niti sam ti posvećivala preveliku pažnju. Samo sam rekla svoje mišljenje, koje je oprečno tvome.
Tinejdžerica, nažalost, nisam, a kad već toliko voliš naglašavati da si starija onda se i ponašaj u skladu s tim.
Na forumu ljudi iznose svoja mišljenja. Ako ti želiš slušati samo ona slična ili jednaka svome, za sve druge iskoristi ignore opciju pa će i rasprave biti kvalitetnije.
Ne radi se ovdje o tebi i meni, nego o pokrenutoj temi.
|
zajedljiva nisam - to je moj stil pisanja. zajedljivost je nesto sto mozes samo uzivo dozivjeti od osobe
nisam rekla da si me uvrijedila,niti se obrusila na mene, jos manje zelim da meni osobno bilo tko posvecuje preveliku paznju tu
krivo si protumacila sve skupa.
moje ponasanje je sukladno mojim godinama i uvijerenjima, mislim da ti ne bi trebala sada meni to nabijati na nos, jer si i sama rekla da ne vrijedjas zar ne?
i da na forumu ljudi iznose svoja misljenja, te da nisi tinejdjerica (na zalsot tvoju) ali eto
i da...ja obozavam smajlice
jer su veseli kao i ja..... i ne koristim ignor, jer nemam potrebe za tim nikada.... sto ipak nesto govori o meni.
nadam se da ti se stvarno ne da vise razgovarati na ovu tematiku jer si zamornma pomalo postala..... previse sve shvacas ozbiljno, uzmi smajl i nasmijesi se
svijet nije crno bijel