Autor |
Poruka |
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
čuo sam da negdje u Osijeku se jednom tjedno održi neka pijaca di dođu ljudi i prodaju od igle do lokomotive...pošto nisam iz osijeka i tek neki dan sam saznao da ja stanujem na sjenjaku, zanima me da li mi netko može reći gdje ta "tržnica" bude i kad? tnx... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
autopijac, nedjeljom prije podne, ideš čepinskom cestom za čepin i vidiš u jednom trenutku gomilu ljudi i auta i svega s lijeve strane nakon nadvožnjaka na obilaznici. to ti je to. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
na autopiji moš kupit ništa i ništa... ja ne znam tko normalan tamo kupi auto.. vidio sam nekog lika, dofurao a8 , mislim iz 2002. da hoću a8 nebi ga kupovao na pijacu |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Hrska je napisao/la ( Pogledaj post): ›
čuo sam da negdje u Osijeku se jednom tjedno održi neka pijaca di dođu ljudi i prodaju od igle do lokomotive...pošto nisam iz osijeka i tek neki dan sam saznao da ja stanujem na sjenjaku, zanima me da li mi netko može reći gdje ta "tržnica" bude i kad? tnx...
|
od igle do lokomotive... neke stvari se mogu i dok si udobno zavaljen u svoj naslonjač
http://aukcije.hr/ |
|
|
|
|
|
audiworld
|
tko priča gluposti? odi malo pa pogledaj... a onda piši JOJ DE |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tko priča gluposti? odi malo pa pogledaj... a onda piši JOJ DE
|
Pa ti pričaš gluposti
Tamo se može kupiti dobar auto a može i škart, baš kao i u svakoj trgovini rabljenim autima... |
|
|
|
|
|
audiworld
|
ahahaha. dobar auto? na auto piji.aahahaha
jel ti vidiš te koji prodaju..necu generalizirat..al od 9 njih od 10 ne bi uzeo čašu vde..a ne auto kupio.. 99% auta sa rušenom kilometražom |
|
|
|
|
mrki_co Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
Prošle godine prvi puta sam bio na autosajmu, stvarno ima svega za kupiti. Vidio sam da se dosta prehrambenih proizvoda nalazi na štandovima, vidio sam da ima i "mađarske kole" dali valja to kupovati ili da izbjegavam.... |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
tomo2309 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Pozz
da li neko zna koliko se plaća zakup standa, tj ako bi samo jedne nedjelje dosao nesto lifrati (knjige) kolko bi morao platiti. Čak ne trebam ni štand.. |
|
|
|
|
|
|
|