Autor |
Poruka |
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
neznam sto bih napisao, pogledajte link... i komentari slijede...
po meni najjaci clip objavljen na youtubeu iz hrvatske ikad... tesko ce ga se uskoro skiniti s tog mjesta |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Fake ma ne da li je nego da li je |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
nije... |
|
|
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
haha,ja sam umro,najbolje kad je reko da je sa zenom i to ladno,sou program...koji lik |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la: ›
Fake ma ne da li je nego da li je
|
Ja isto cuo da je sfejkao lik situaciju. Slusam to danas cijeli dan na radiju,vec mi na kurac ide i onda josh otvore topic na osjeckom forumu o tome... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Vrlo vjerojatno fake...
Btw. preljubnici inace zanama jave broj sobe i ime hotela u kojem ce prciti ljubavnicu...
@bazooka, slusas Antenu, a? ;-) Iznenadio sam se koliko je to slusana postaja u Zg... Volis Barbaru ujutro, dok putujes na posao, priznaj! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
unLog!c
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
joj strašnooo... ja već isto jedno sat vremena umirem od smijeha xD |
|
|
|
|
|
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo malo ev sam zbriso iz grada i tak to mal sa suprugom tu došo... AHAHAHAHHAHAHAHAAH |
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
najbolji radio stalno ih slušam |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
anjaaa
Ukupno postova: 12 Lokacija: čk/os Spol: Žensko
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DARCHO je napisao/la ( Pogledaj post): ›
de pa ovo je neka muljaža..sad baš majstor zna broj sobe i hotela,gdje je davor...
|
pa i da je bio u sobi s ljubavnicom, i zena zna koji hotel i koja soba (jer je ona narucila tu cestitku) valjda je toliko pametan da ne pusta ljubavnicu da se ona javlja na telefon. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
eto nam i potvrda. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a ja na net.hr čitao da je žena kao potvrdila da je stvarno to to, ko tu koga jebe,
šta je da je
dobar marketinški trik za radio |
|
|
|
|