Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
unLog!c
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
unLog!c je napisao/la: ›
vo ja s posla čitam..
|
Dobar posao kad imaš vremena surfat po forumima
unLog!c je napisao/la: ›
btw: kad ti se pojave problemi s maxtv-om, pametnije ti je okrenuti 0800 9000, više će ti to pomoći nego hejtati t-com ovdje
|
Zašto bi prijavljivao probleme ako ih nemam?
|
pa neznam gdje ti radiš, ali na nekim poslovima imaš čak i pauzu
a i kao što MissTake kaže isto, hehe |
|
|
|
|
|
tikvana
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
..ovi su novi izbornici i aplikacije super,baš mi se sviđaju..prije se znalo događati da se slika zamrzne ali odmah se to riješi ..već se dugo ništa loše nije dogodilo ni zaštekalo..kao sve drugo i ovo je stvar kojoj će se kroz vrijeme poboljšavati kvaliteta.. živio MaxTV!
P.S.Ova Iskonova Trio ponuda se također ne čini loša..279kn a flat internet/telefon i televizija.. |
|
_________________ I want to play a game. |
|
|
|
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
da nema snimalice ne bi mi se previse isplatio |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
cca 2 tjedna MaxTV-a, nijedan, ali baš nijedan problem. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
cca 2 tjedna MaxTV-a, nijedan, ali baš nijedan problem.
|
što je je...eo već nekih zadnja dva mjeseca nisam imao ni jedan jedini problem, osim usporenog daljinskog... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...men' zamrzava svake nedjelje u večernjim satima, to je postalo pravilo, nažalost .... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
čitam vas i čudim se... meni se zamrzne slika gotovo svakodnevno ali mjenjanjem kanala to ispravim. no barem 2x tjdno zamrzne tako da mogu samo resetiranjem popraviti stvar... |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...meni se svako malo zamrzava..... yebem sam sebe u glavu što sam zaboravio na ona 3 probna mjeseca.... odnosno zakasnio sam par dana....
...jebite me ak bi ikada to uzeo da sam znao ono što sada znam... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
zeros - daljinski se može resetirati - stisneš crvenu i plavu tipku zajedno i držiš skroz dok 2 lampica 2 puta ne blicne pa onda ukucaš 000, a ako ne pomaže probaš sa 004
što se smrzavanja tiče kvar se može otkloniti.ključ je u opremi koju imate. pa ako nekoga zanima da li njegova kombinacija valja ili ne valja neka se javi na privatnu poruku pa ga uputim di, šta i kako. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mi se žalili T-Comu, prešli na drugog operatera, a još nam nisu odgovorili tko će plaćati penale. Mi ili oni. Samo da će poslati nekoga na teren. Nisu shvatili da mi ne želimo više njihovu uslugu. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
|
|