Autor |
Poruka |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
meni isto! |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
jebo restoran
mala i ja, meso, povrće, začini i puno dobre zabave
i desert na kraju |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
Ja ti bijo u Slavonskoj kući sa obitelji iz ZG, riknio preko 100 ojra i otišo a ni sarmu probo nisam....
Totalan fijasko i nikad više.... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
kod moje babe pravo domace |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Lucky Luke je napisao/la: ›
Ja ti bijo u Slavonskoj kući sa obitelji iz ZG, riknio preko 100 ojra i otišo a ni sarmu probo nisam....
Totalan fijasko i nikad više....
|
tako se prođe sa barićem....
mnoge je zayebo..mnoge |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
zelena zaba; przeni smudj... porcijas... fenomenalno !
|
aaaa smuđa volim
gdje je to????? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
fino papah prije dva dana u restoranu MULLER u tvrđi. ugodan ambijent, ljubazno osoblje a perkelt od soma ubija! ljudi morate to probati. domaća tjestenina sa sirom i slaninicom, fin pikantan umak u kojem su narezane, očišćene kockice soma. predobro.
standardno ubija šokačka iz corole, ugodno iznenađenje je punjena pljeska iz olive. |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
U STUC-u, u Gaudeamusu |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
U STUC-u, u Gaudeamusu
|
ti se zayebavaš...!!!!... jelda...?? |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Stella1989
|
sokrat je napisao/la: ›
U STUC-u, u Gaudeamusu
|
ti se zayebavaš...!!!!... jelda...??
|
Hehe Vidim da svi tu spominju neke fensi-šmensi restorane, pa da podignem posjećenost STUC-u ... fino i jeftino. Ne znam ima li kakvi nepoželjnih ''dodataka'', ali bilo je dobro, hehe Bar onih par puta koliko sam bila... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sokrat je napisao/la: ›
U STUC-u, u Gaudeamusu
|
ti se zayebavaš...!!!!... jelda...??
|
Hehe Vidim da svi tu spominju neke fensi-šmensi restorane, pa da podignem posjećenost STUC-u ... fino i jeftino. Ne znam ima li kakvi nepoželjnih ''dodataka'', ali bilo je dobro, hehe Bar onih par puta koliko sam bila...
|
ti mora da se zajebavaš. ili nisi u životu ništa fino pojela. stuc je svojevremeno služio samo za otić i naručit 2 pomfria i 2 pohana sira i eventualno zagrebački za natovarit u sebe iz obijesti a nikako radi užitka |
|
|
|
Stella1989
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ti mora da se zajebavaš. ili nisi u životu ništa fino pojela. stuc je svojevremeno služio samo za otić i naručit 2 pomfria i 2 pohana sira i eventualno zagrebački za natovarit u sebe iz obijesti a nikako radi užitka
|
Hehe...bila sam dvaput...u prošloj studentskoj godini Nemam onu ixicu gdje možeš dan i noć jesti u STUC-u, pa otišli dečko i ja malo u Gaudeamus nešto prigristi. Slavonski odrezak im je super, pečen na roštilju, a zagrebački je ok. Pomfri bi mogao biti i bolji, al sve u svemu...koliko puta sam bila...ok.
Gledam, tu svi neke fensi Karake, Essekere spominju, pa ajd da im malo pokvarim statistike
P.S. jela sam fiine hrane, ali u Osijeku i ne idem nešto pretjerano u neke restorane, restorančiće...al dok je Palačinka bar bio otvoren...išla sam tamo na punjene lignje...Dobiješ umake, pekarske kruhiće, pomfri...ma savršeno! |
|
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
|