Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
dino_bno
|
i ne bojim se za zivot i nije me napala alkaida ni nista slicno al kazem sta je bilo i da nije samo meni a tebi ako je to smijesno onda si stvarno glup |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
dino_bno
|
hahaha ja ne vjerujem da mozes pisat tolke gluposti boze me sacuvaj necu ni komentirat tvoj post jer je preglup |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Pogledaj si ovaj video i shvatit češ jedan od načina kako nekoga hakirati.Ovaj način se koristi u svim većim firmama radi kontrole zaposlenika . Postoje i drugi načini ali mislim da to nebi bilo uredu da stavljam na forum. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
lea jel ti misliš da čike u fejsu i msnu drže passworde u wordu i čuvaju ih antivirusom?
lozinke su enkriptirane. odi pitat legu koji su kuži u kompijutere šta to znači pa se javi onda |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Kodrann je napisao/la: ›
kompijutere
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kompijutere
|
|
konfjutere |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kompijutere
|
|
your sarcasm detector is malfunctioning. please consult your physician for further assistance... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Jesi prijavio policiji? Prijetnja smrcu kazneno je djelo i MUP moze vrlo lako uci u trag u tvom slucaju. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Kodrann
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jesi prijavio policiji? Prijetnja smrcu kazneno je djelo i MUP moze vrlo lako uci u trag u tvom slucaju.
|
da njihovi intel 3200+mhz s integriranom grafičkom i instaliranim office-om jedva čekaju da love nekoga . glavno da se može igrat minesweeper |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
da njihovi intel 3200+mhz s integriranom grafičkom i instaliranim office-om jedva čekaju da love nekoga . glavno da se može igrat minesweeper
|
Jedan takav (IBM P4 3.2GHz, Intel GMA, Office) stoji ispod mog stola i vrti 4 win 2003 servera sa raznoraznim aplikacijama gore. I još mogu igrati minesweeper na njemu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|