Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
uhvatit i pičku razbit |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
budala Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
navodno već jesu.. kad počneš onak pitat ljude.. uhvatili su ga i razbili već nekoliko puta...
a nije ga lako ni uhvatiti.... pogotovo ne tamo...
frendica zbog njega mi ne spava noćima... nedavno ju je pratio u dva navrata do kuće i sjedio u autu ispred...
zvala je policiju, došli i frajer kaže da čeka nekoga i ne mogu mu ništa! |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ima ta legica dečka? najboljeg legu? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
ima.. ma ne vrijedi ga tuć
i tablice provjerene i ne pripadaju tom autu.. hehhehe |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Dva puta mi jedan mlađi pobjegao,jednom uhvatio ovog starijeg i mercedesu i odvalio mu par iza uha.
Auto je upamtio,ako se opet približi polomit ću ga palicom iako mislim da to nema svrhe... |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
maniche je napisao/la: ›
Dva puta mi jedan mlađi pobjegao,jednom uhvatio ovog starijeg i mercedesu i odvalio mu par iza uha.
Auto je upamtio,ako se opet približi polomit ću ga palicom iako mislim da to nema svrhe...
|
A da se jednostavno prestanete mazit (ili što već radite!?) na javnom mjestu!?!? |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bubimirova lidija je napisao/la: ›
A da se jednostavno prestanete mazit (ili što već radite!?) na javnom mjestu!?!?
|
Evo jedan inteligentan prijedlog. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
ja nisam bila na javnom mjestu.. pila kave na nekom drugom mjestu...
nisam ni vidjela katakombi...nemam potrebe za odlaženjem tamo jer imam stan gdje me nitko ne smeta! |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
bubimirova lidija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
maniche je napisao/la: ›
Auto je upamtio,ako se opet približi polomit ću ga palicom iako mislim da to nema svrhe...
|
A da se jednostavno prestanete mazit (ili što već radite!?) na javnom mjestu!?!?
|
Imaš pravo, sex na javnom mjestu je zabranjen ali da bi bio u prekršaju netko te mora vidjeti,čuti..tj nekog moraš svojim ponašanjem uznemiriti.
Kako tamo nema žive duše noću niti te itko vidi/čuje tvoj komentar smatram idiotskim,bez uvrede.
Ako već hoćeš ispast civilizirana uhvati se nekih drugih tema, ok? |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Dobro je dok samo gleda.. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
|
malo čuvši kako čovjekpomiče svojegranice.. mislim da je pitanje dana kada će napasti! |
|
|
|
|
|
dado777 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
a sto se krije ispod onog brdasca na kojemu je ona crkvica,sto li je vec.
koliko vidim to je zatvoreni dio katakombi, i zna biti svjetla iznutra, ne od auta.
Molio bih posjetioce katakombi, da mi se jave na pp. |
|
|
|
|
|
dadida Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
dado777 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a sto se krije ispod onog brdasca na kojemu je ona crkvica,sto li je vec.
koliko vidim to je zatvoreni dio katakombi, i zna biti svjetla iznutra, ne od auta.
Molio bih posjetioce katakombi, da mi se jave na pp.
|
Uzgajalište gljiva |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Neki dan sam bila s deckom u onom parku iza iktusa,i neki deda tamo bio,kao seta.I gleda on nas stalno,nije se ni pokusao skriti il nesto.I danas sam tamo setala i opet on tamo seta i gleda ostale.Doslo mi je da ga propucam Budala neka stara,nema pametnijeg posla,nego gledat ostale kak se "zabavljaju". |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hehe dobro je dok se sece pa ga vidite, a sta kad pocnu koristiit kameru i nighjt vision, pa iz daljine gledaju a vi se "opustite"...
nema nigdje bolje nego kod kuce heh |
|
|
|
|
|
|
|