Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
žena je napisao/la: ›
slazem se s ovim u potpunosti. ne vjerujem vise u nove pokusaje s istom osobom, jednom kraj, zauvijek kraj, jer nista se nece promjeniti ako do sada nije islo. pogledaj kako nakon svake kise dode sunce...
|
A šta ako ste se morali rastat jer je on, recimo, dobio posao u gradu 2000 kilometara dalje? Ili mogućnost da ostvari neku životnu priliku...
Jel i onda zauvijek kraj? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
slazem se s ovim u potpunosti. ne vjerujem vise u nove pokusaje s istom osobom, jednom kraj, zauvijek kraj, jer nista se nece promjeniti ako do sada nije islo. pogledaj kako nakon svake kise dode sunce...
|
A šta ako ste se morali rastat jer je on, recimo, dobio posao u gradu 2000 kilometara dalje? Ili mogućnost da ostvari neku životnu priliku...
Jel i onda zauvijek kraj?
|
pa zast su onda prekidala. postoji veza na daljinu |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Svaka tebi čast ako misliš da je to tako lako i jednostavno održati... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Baš. Svi odma pretpostavLjaju da je prekid bio zato što je neko nekog prevario iL povrijedio na neki ružni način.. Eto, ja sam u "drugom pokušaju" i sve je u najboLjem redu i nitko nas ne može zamisLit razdvojene.. i moja Legica isto, baš zbog tog razLoga što je Frost gore naveo, prvo su prekiniLi, a sad ona živi tamo s njim. |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
|
Svaka tebi čast ako misliš da je to tako lako i jednostavno održati...
|
ja sam trenutno u vezi na daljinu i ne vidim razlog zasto bi prekidala, a ta osoba se kuci vraca tek za 5 god i ja mislim da je vrijedan da ga cekam |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
|
ja sam trenutno u vezi na daljinu i ne vidim razlog zasto bi prekidala, a ta osoba se kuci vraca tek za 5 god i ja mislim da je vrijedan da ga cekam
|
I sigurna si da on tako misli? |
|
|
|
|
nake_rado je napisao/la: ›
|
ja sam trenutno u vezi na daljinu i ne vidim razlog zasto bi prekidala, a ta osoba se kuci vraca tek za 5 god i ja mislim da je vrijedan da ga cekam
|
I sigurna si da on tako misli?
|
da |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
|
|
I sigurna si da on tako misli?
|
da
|
Sretno vama bilo, želim bit pozvan na dernek kad se rodi mali. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Moja je veza trajala tri godine i istrpila udaljenost od tri države, iako kilometraža nije bila prevelika. Ovdje je bilo pitanje tko se više trudio održati tu vezu. To sam bila ja, i umorila sam se. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
1step2far je napisao/la: ›
Moja je veza trajala tri godine i istrpila udaljenost od tri države, iako kilometraža nije bila prevelika. Ovdje je bilo pitanje tko se više trudio održati tu vezu. To sam bila ja, i umorila sam se.
|
e to je problem ako se trude obje osobe jednako. sad smo skrenili s teme |
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Nedavno sam čitala neku studiju na temu nevjere u kojoj stručnjaci tvrde da udana žena u prosjeku 7 puta pokuša napustiti muža koji ju vara dok se ne dogodi ona konačna odluka...i sama sam pokušavala izaći iz takvog odnosa x puta dok se nije dogodio onaj čuveni KLIK u glavi nakon kojeg mi je sve bilo jasno i više me nitko nije mogau uvjeriti u suprotno.
Ista ta studija uspoređuje ostanak s partnerom koji vara sa tzv. stockholmskim sindromom u kojemu se žrtve otmice emotivno vežu za osobu koja ih je otela,a ovdje se emotivno i mentalno vežu za osobu koja im svejsno i namjerno nanosi bol. zanimljiva analogija... |
|
|
|
|
|
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
bondgirl je napisao/la: ›
Nedavno sam čitala neku studiju na temu nevjere u kojoj stručnjaci tvrde da udana žena u prosjeku 7 puta pokuša napustiti muža koji ju vara dok se ne dogodi ona konačna odluka...i sama sam pokušavala izaći iz takvog odnosa x puta dok se nije dogodio onaj čuveni KLIK u glavi nakon kojeg mi je sve bilo jasno i više me nitko nije mogau uvjeriti u suprotno.
Ista ta studija uspoređuje ostanak s partnerom koji vara sa tzv. stockholmskim sindromom u kojemu se žrtve otmice emotivno vežu za osobu koja ih je otela,a ovdje se emotivno i mentalno vežu za osobu koja im svejsno i namjerno nanosi bol. zanimljiva analogija...
|
a obratno,šta kažu studije kad žena vara? |
|
|
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Mislim da nije bilo gogora o tome u članku,valjda su išli onom logikom da su žene emotivnije od muškaraca,što je čista glupost jer vjerujem da preljub i takav način izdaje jednako bole svaku normalnu osobu,neovisno o spolu |
|
|
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
bondgirl je napisao/la: ›
Kakva su vaša iskustva? Hvala svima
|
Veza je kao ne znam, kad jednom umre nema vise tu ZOMBIIFIKACIJE, barem po meni..Mozda jednom sam sebi uskocim u usta a onda idem u politiku!
|
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
|
|