Autor |
Poruka |
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bliži se rođendan moje djevojke, i pošto ona obožava konje, odveo bih ju njegdje gdje može vidjeti, približiti se, a možda i zajahati (ako je moguće) konja... Gdje se to može u Osijeku??? hvala unaprijed... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
konjički klub, pampas, ne znam koliko pola sat jahanja, ali možeš uplatiti treninge za mj dana ili ovako pojedinačne satove
nije skupo
KONJIČKI KLUB OSIJEK
Adresa:
Pampas bb, 31000 Osijek
Tel.:
031 37 79 99 |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Konjički klub Capistro u Bilju
Salaš Ipša u Čemincu
Konjički klub Gaj, Osijek
KK / EC Baranja u Dardi, Ljudevita Gaja bb, 31326 Darda.
KK / EC "SLAVONIJA I BARANJA", Osijek, Vodenička 8 Tel. 031/507-050, Fax. 031/507-050, Mob. 098/223-445
KK / EC "NEMETIN" Ergela "MATA", Osijek, Nemetin 29 Mob. 091/2017-338
KK / EC "ĐAKOVO", Pastuharna, Tel. 031/813-286, Fax. 031/813-286
Eto, nazovi broj kluba/ergele koji ti najbolje odgovara pa se dogovori, većina njih je poprilično fleksibilna Ako bi malo "intimniju" atmosferu, u Karancu se možeš obratiti Sklepiću ili gospodinu Marku.
Eto, nadam se da će ti koristiti. I lijepo od tebe što ju na taj način želiš razveseliti |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Da, baš si se Lijepo sjetio |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
imaš u ZOO vrtu ponija..tam klinci slave rođendan pa se s njim zajebavaju:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Antonija1996 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Lijep pozdrav mene zanima ima li u Osijeku konički klub koji zapošljava volontere? S konjima sam cijeli život i znam sve o njima, ali nemam nikakvu licencu jer nažalost nisam bila u novčanoj mogućnosti za licencu pa mi je to veliki nedostatak |
|
|
|
|
|
jacika Ukupno postova: 296 Spol: Nebitno
|
..Hura,.mlada.damo..to.je.duh.kakav.valja.razvijati.i.poticati.svaku.pozitivu!..........................................Moj.ti.je."tip"..Udruga."Mogu"..jer.je.to.i.terapija.za.djecu.sa.zdravstv.teškoćama...ako.ti.ovo.izgleda.ok.(a.možda.se."pika".i.u."papirologiju".za.volomtirajuće.aktivitete..javi..pa.idemo.dalje.s.uputama..Živa,.a.i.zdrava.6ila..svoje.želje.:OStvarila! )) |
|
|
|
|
|
|
..Hura,.mlada.damo..to.je.duh.kakav.valja.razvijati.i.poticati.svaku.pozitivu!..........................................Moj.ti.je."tip"..Udruga."Mogu"..jer.je.to.i.terapija.za.djecu.sa.zdravstv.teškoćama...ako.ti.ovo.izgleda.ok.(a.možda.se."pika".i.u."papirologiju".za.volomtirajuće.aktivitete..javi..pa.idemo.dalje.s.uputama..Živa,.a.i.zdrava.6ila..svoje.želje.:OStvarila! ))
Antonija1996 je napisao/la: ›
Lijep pozdrav mene zanima ima li u Osijeku konički klub koji zapošljava volontere? S konjima sam cijeli život i znam sve o njima, ali nemam nikakvu licencu jer nažalost nisam bila u novčanoj mogućnosti za licencu pa mi je to veliki nedostatak
|
|
|
|
|
|
|
|
jacika je napisao/la: ›
..Hura,.mlada.damo..to.je.duh.kakav.valja.razvijati.i.poticati.svaku.pozitivu!..........................................Moj.ti.je."tip"..Udruga."Mogu"..jer.je.to.i.terapija.za.djecu.sa.zdravstv.teškoćama...ako.ti.ovo.izgleda.ok.(a.možda.se."pika".i.u."papirologiju".za.volomtirajuće.aktivitete..javi..pa.idemo.dalje.s.uputama..Živa,.a.i.zdrava.6ila..svoje.želje.:OStvarila! ))
Lijep pozdrav mene zanima ima li u Osijeku konički klub koji zapošljava volontere? S konjima sam cijeli život i znam sve o njima, ali nemam nikakvu licencu jer nažalost nisam bila u novčanoj mogućnosti za licencu pa mi je to veliki nedostatak
|
|
naravno da mi je okej, bila bi jako sretna da mogu bilo šta raditi u vezi konja možete li me uputiti kako da dođem do vas? |
|
|
|
|
|
|
Drage.volje,.samo.ukucajte:.udruga.Mogu...i.tamo.su.svi.podaci..;-)..........................mislim.da.je.gđa.Koprivmjak..voditeljica...provjerit.ću.i.sama.,pa.dodati.podatke.koji.su."ključ".za.priliku.da.se.povežete.i.aktivirate. <3 |
|
|
|
|
|
|
Drage.volje,.samo.ukucajte:.udruga.Mogu...i.tamo.su.svi.podaci..;-)..........................mislim.da.je.gđa.Koprivmjak..voditeljica...provjerit.ću.i.sama.,pa.dodati.podatke.koji.su."ključ".za.priliku.da.se.povežete.i.aktivirate. <3
|
odlično, stvarno Vam hvala puno na pomoći )) |
|
|
|
|
|
|
Drage.volje,.samo.ukucajte:.udruga.Mogu...i.tamo.su.svi.podaci..;-)..........................mislim.da.je.gđa.Koprivmjak..voditeljica...provjerit.ću.i.sama.,pa.dodati.podatke.koji.su."ključ".za.priliku.da.se.povežete.i.aktivirate. <3
|
odlično, stvarno Vam hvala puno na pomoći ))
|
...Javi,.kako.ide.sve.i.je.li.teško.povezivati.svoje.želje.i.pritom.čak.i.pomagati.drugima..go,.ahead!<3 |
|
|
|
|
|
|
|