Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Prikupljanje deset tisuća potpisa, koliko je minimalno potrebno za službenu kandidaturu, uspješno su završili Andrija Hebrang, Ivo Josipović, Vesna Pusić, Damir Kajin, Milan Bandić, Nadan Vidošević, Dragan Primorac, Vesna Škare-Ožbolt, Boris Mikšić, Josip Jurčević, Veljko Džakula, Miroslav Tuđman te, posljednji koji je posjetio DIP, Slavko Vukšić.
Planirate li izaći na izbore i za koga mislite glasati?
Anketa 031: Predsjednički izbori 2009. [2.krug] [klik!]
Anketa 031: Predsjednički izbori 2009. [1.krug] [klik!]
|
Zadnja promjena: Leon; 29.12.2009. 15:09; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....Veljko Džakula?????....hm....vođa SDS-a i vladar srpske strane Pakraca devedesetih????...
...znam da je bio najliberalniji srpski Hrvat i da se zalagao za mirno rješavanje srpsko hrvatskog sukoba, ali ne leži mi baš činjenica da bi mogao voditi hrvatsku nam državu.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
mea maxima culpa ... skontah sad da nije |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
"kupiću"
"o meni" je ko da ga je pisalo osnovnoškolsko dijete |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
meni je žao što braco cigan nije skupio glasove jer bi garant glasovo za njega. kao što sam i svim anketarima do sada rekao "država nam je cirkus i red je da ju vodi cirkusant" |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...čitav popis mi je bezveze, nema kandidata koji me se dojmi....
...no, znam za koga neću: Pusićka me razočarala neki dan kad sam vidjela reakciju na onu ludu babu što ju je flundrom nazvala...osobno, babi bi odvratila istom mjerom, ali ne može se osoba koja se kandidira za jednu tako visoku dužnost se spuštati na razinu babe s pijace, pa joj odgovarati prekopiranom uvredom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...čitav popis mi je bezveze, nema kandidata koji me se dojmi....
...no, znam za koga neću: Pusićka me razočarala neki dan kad sam vidjela reakciju na onu ludu babu što ju je flundrom nazvala...osobno, babi bi odvratila istom mjerom, ali ne može se osoba koja se kandidira za jednu tako visoku dužnost se spuštati na razinu babe s pijace, pa joj odgovarati prekopiranom uvredom...
|
zasto ne bi mogla ? time samo dokazuje da je sposobna komunicirati sa svima na svim nivoima. Nadalje, dokazuje da brzo reagira i brzo razmislja u tom trenutku. Pa onda dokazuje da zna sta znaci 'flojsa' ...
Predsjednik republike nije pedro koga biramo da bi pljuvali po njemu, vrijedjali ga a da je njegova duznost da to trpi dostojanstveno i ne odgovara na to. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
..ne znam, smatram da ipak nije dostojno jedne eventualne predsjednice države izbacivati takve riječi i to pred kamerama....valjd me mater krivo odgojila....
...s druge strane, sve je ovo jedan veliki cirkus, pa tako su i cirkusanti jednako zanimljivi.... |
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
....Veljko Džakula?????....hm....vođa SDS-a i vladar srpske strane Pakraca devedesetih????...
...znam da je bio najliberalniji srpski Hrvat i da se zalagao za mirno rješavanje srpsko hrvatskog sukoba, ali ne leži mi baš činjenica da bi mogao voditi hrvatsku nam državu....
|
pa jedan mu slican predaje na jednoj srednjoj skoli i odgaja nasu djecu.... molim lijepo, meni vise nista ovdje nije nemoguce |
|
|
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je žao što braco cigan nije skupio glasove
|
pa kako će skupit kad se većina njegovih glasača ne zna potpisat |
|
|
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
A imam spolnu bolest boli me K.r.c za izbore i kandidate narodu neće niša biti bolje. |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Leon je napisao/la: ›
Planirate li izaći na izbore i za koga mislite glasati?
|
Ne. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ajmo Slavkooooo !!! |
|
|
|
|
|