Autor |
Poruka |
Daj5
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
malo sam ispala iz štosa, unazad 13 godina nisam uopće izlazila u Osijeku, a čitajući vaše postove shvatila sam da ima mjesta ili gdje se slušaju cajke ili ona druga koja muku muče s preživljavanjem.......ova prva me uopće ne zanimaju i da dolaze fosili poput mene, znači, molila bih ako netko zna ili je čuo za okupljalište starih rokera, bikera i slične populacije da me uputi......... |
|
|
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
izlaze ? oni izlaze ? ne bi reko ... al ajde |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
punk urac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
izlaze ? oni izlaze ? ne bi reko ... al ajde
|
da
izlaze
čovjek ne hoda sa štapom kad prijeđe 30tu
niti umire kad prijeđe 40
@Daj5, činjenica je da izlaze manje i obično budu pomiješani sa vršnjacima svoje djece, ali, nađe se...moji prijatelji preko 40 dođu u Amsterdam i Voodoo, po koncertima i tako... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
svinjor
Ukupno postova: 35 Lokacija: VBK Spol: Muško
|
Uglavnom nigdje,bar što se tiče noćnih klubova.
A i kada bi izlazili svi bi ih gledali čudno. |
|
_________________ Vamos Atleti |
|
|
|
Daj5
|
u Voodoo sam izlazila davnih godina, još je uvijek u Sunčanoj ili se varam?
Amsterdam ne znam gdje je
(izlaze ? oni izlaze ? ne bi reko ... al ajde Very Happy)
nisam mislila na svakodnevno izlaženje kao što to rade mladi, nego samo povremeno....pa kad izađem da se baš ne osjećam kao da sam pala s Marsa |
|
_________________ http://sites.google.com/site/artandmassageclub/ |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
old bridge pub, siesta, hotel osijek, calilac, valentino, excalibur, magis, galerija, luna itd. itd. ... imas koliko hoces mjesta na kojima se neces osjecati neugodno ... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
old bridge pub, siesta, hotel osijek, calilac, valentino, excalibur, magis, galerija, luna itd. itd. ... imas koliko hoces mjesta na kojima se neces osjecati neugodno ...
|
...grozan si, @Ingo, ponekad znaš?...nije poanta da se čovjek ne osjeća neugodno, jer je upola stariji od ostalih gostiju, nego da se opusti i dobro zabavi, baš kao što i vi mladi to dobro znate ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
old bridge pub, siesta, hotel osijek, calilac, valentino, excalibur, magis, galerija, luna itd. itd. ... imas koliko hoces mjesta na kojima se neces osjecati neugodno ...
|
...grozan si, @Ingo, ponekad znaš?...nije poanta da se čovjek ne osjeća neugodno, jer je upola stariji od ostalih gostiju, nego da se opusti i dobro zabavi, baš kao što i vi mladi to dobro znate ...
|
anakondice draga, hvala ti sto si me smjestila u 'mlade' ... iako je moja mladost odavno prosla.
sva ova mjesta koja sam nabrojao su 'old ppl friendly' ... i u svakom od njih se mozes ugodno osjecati i zabaviti ... pogotovo ako si jos u ugodnom drustvu.
Naravno, da mjesta poput Boe, Calipsa i Tufne vise ne postoje. Za takvom mladosti mozemo samo sa ceznjom sanjariti ... ali to vise nije ni zabava koju zelim i za koju imam energije. |
|
|
|
|
|
Daj5
|
e baš fino, jer tu vidim neka mjesta na koja sam prije izlazila, poput Valentina, Cadillaca...to je jedino ostalo, čini mi se, od poznate Beogradske ulice davnih dana....oni stariji će znati o čemu pričam......
nadam se da je i mjuza ostala ista, ekipa sigurno nije ista ali možda se nađe koji zalutali poput mene ;-)) |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ja bi na prvo mjesto stavio old bridge pub i amsterdam u kojem ekipa nije opterećena apsolutno ničim. ipak, ja bi vam preporučio baranjska sela; turizam tamo u zadnje vrijeme strahovito jača, u svakom drugom restoranu/krčmi/konobi/whatever petkom i subotu nastupaju cigoši i bude fantastično. evo baš sam u petak bio kod josića u zmajevcu i oduševio se. ogroman prostor ali domaćinska atmosfera uz finu klopu, normalne cijene i dobru vinsku kartu (cuve crna čigra otkida). dovoljno je stoga da vas se skupi manja ekipa, malo napunite novčanike i zabava je zagarantirana. |
|
|
|
Daj5
|
Mladjo, hvala na savjetu, ali imam kuću na selu tako da mi toga stvarno ne manjka, čak dapače, zaželila sam se malo urbanog skitaranja po zadimljenim čumezima...šalu na stranu, eto mene u četvrtak u Excaliburu na tattoo partiju, možda budem imala sreću pa dobijem bespla tattoo....... |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Daj5 je napisao/la: ›
Mladjo, hvala na savjetu, ali imam kuću na selu tako da mi toga stvarno ne manjka, čak dapače, zaželila sam se malo urbanog skitaranja po zadimljenim čumezima...šalu na stranu, eto mene u četvrtak u Excaliburu na tattoo partiju, možda budem imala sreću pa dobijem bespla tattoo.......
|
Onda odma i na Osijek 031 party u Bastion
A za izlaženje pa neznam, kod muških preko 40 kad izlaze to je vjerojatno Oks i Kve pa hvataju curice od 14,15. |
|
|
|
Daj5
|
poslije Excalibura u Matrix na party za Azil, tu moram popiti bar jednu cugu da doniram za male siročiće... i ja sam jednu kujicu udomila prije pola godine..... a i trebala bi do Mignona da vidim i čujem najboljeg drummera...... kud baš svi navalili na taj četvrtak!!!! |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Daj5 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
poslije Excalibura u Matrix na party za Azil, tu moram popiti bar jednu cugu da doniram za male siročiće... i ja sam jednu kujicu udomila prije pola godine..... a i trebala bi do Mignona da vidim i čujem najboljeg drummera...... kud baš svi navalili na taj četvrtak!!!!
|
...eto, a onda još i kukash kako nemaš gdje van....tc-tc-tc... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Daj5
|
|
|
|
|
|