Kad znanstvenici trose stotine milijuna na traganje za vodom na mjesecu - onda je to bacanje para, a kad arap plati indijcima (ili kome vec) da mu sagrade fontanu,onda je prekrasno.
Cudno...
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
bazooka_joe je napisao/la (Pogledaj post): ›
Kad znanstvenici trose stotine milijuna na traganje za vodom na mjesecu - onda je to bacanje para, a kad arap plati indijcima (ili kome vec) da mu sagrade fontanu,onda je prekrasno.
Cudno...
Tebi fontana nije lijepa?
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava.
Cudno...
Ne
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Cudno...
Ne
Onda ok.
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava.
bazooka_joe je napisao/la: ›
Cudno...
pa šta te to čudi, znaš da su Arapi spremni na sve i svašta samo kako bi pokazali "e, ovaj... mi imamo novaca a vi ne"
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Waooo...baš svjetski! Oni si to mogu priuštiti, a mi ni strojček za pranje trga...
Dobra pjesma u pozadini, ''Con te partiro''.
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Frost je napisao/la (Pogledaj post): ›
pa šta te to čudi, znaš da su Arapi spremni na sve i svašta samo kako bi pokazali "e, ovaj... mi imamo novaca a vi ne"
...ali oni bar sve rade sa stilom...mada pretjeruju...na svakom se koraku vidi da su bezobrazno bogati, ali nigdje nisam vidjela nešto što mi se nije svidjelo...grad iz bajke....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada