Autor |
Poruka |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
dobar tek! |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
amelie_poulain Ukupno postova: 220 Spol: Žensko
|
123456 je napisao/la: ›
dobar tek!
|
''Jesti govna nije sramota'' |
|
_________________ Born on a different cloud. |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Oh zlato bakino ma nisi mi valjda gadljiva na domači šmek WC-ova |
|
|
|
|
|
monika0 Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la: ›
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja_ivica je napisao/la: ›
I ja sam bio tamo i potpisujem sve napisano.
Ajmo učiniti nešto, komentirajmo pa nek Stella pošalje link na mail adrese tih većih trgovačkih centara.
Kad vide da nije samo jedna osoba nego gomila, pocrvenit će
|
To i mislim učiniti. Poslati Intersparu pa nek malo vidi...odvratno mi je da se ustručavam prati ruke jer smrdi k'o u staji!
|
da, te boce uzasno smrde ... i WC, ja bio jednom i nikada vise ... mislim da se Anonymous posrao
|
???? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
monika0 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ingo je napisao/la: ›
ja_ivica je napisao/la: ›
I ja sam bio tamo i potpisujem sve napisano.
Ajmo učiniti nešto, komentirajmo pa nek Stella pošalje link na mail adrese tih većih trgovačkih centara.
Kad vide da nije samo jedna osoba nego gomila, pocrvenit će
|
To i mislim učiniti. Poslati Intersparu pa nek malo vidi...odvratno mi je da se ustručavam prati ruke jer smrdi k'o u staji!
|
da, te boce uzasno smrde ... i WC, ja bio jednom i nikada vise ... mislim da se Anonymous posrao
|
????
|
tako mlada a već mađarica |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ja sam tkđ. koristio WC tamo al je sve bilo ok.taman je i teta čistačica naišla, ljubazno se ponudila da me obriše...ne znam,ja imam samo lijepe riječi. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
dreamer
Ukupno postova: 241 Lokacija: tu i tamo Spol: Nebitno
|
|
|
|
dreamer
Ukupno postova: 241 Lokacija: tu i tamo Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ako ti se gadi kakati u intersparu idi kod Karla
|
ovaj dio sam promašila |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
root je napisao/la: ›
Oh zlato bakino ma nisi mi valjda gadljiva na domači šmek WC-ova
|
Jedno je kad kod kuće zađibriš WC, ali kad ispred tebe prođe 250 ljudi dnevno (i više), što onih koji smrde po nepranju, pa kad se iseru, pa onda gutaj taj odvratni smrad...protiv svog kućnog nemam ništa, to se izrači i nema ljudi k'o na autobusnom kolodvoru, ali ono...FUJ! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
root je napisao/la: ›
Oh zlato bakino ma nisi mi valjda gadljiva na domači šmek WC-ova
|
Jedno je kad kod kuće zađibriš WC, ali kad ispred tebe prođe 250 ljudi dnevno (i više), što onih koji smrde po nepranju, pa kad se iseru, pa onda gutaj taj odvratni smrad...protiv svog kućnog nemam ništa, to se izrači i nema ljudi k'o na autobusnom kolodvoru, ali ono...FUJ!
|
moram reć...jednom prilikom me poteralo srat...i sjetim se ovog posta...i reko ko za inat idem u interspar...baš da vidim jel toliko loše...jer imam iskustva s ostalim wc-ima...i mogu reć da sam se ugodno iznenadio...ne smrdi...daska suha...al nisam imao hrabrosti sjest golom kožom na nju...isro se ko stoka nevezana i izašao sa osmijehom na licu ...to pričam za muški wc ...da...bilo je i papira... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Jao, ovo je predobro...
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
...al nisam imao hrabrosti sjest golom kožom na nju...isro se ko stoka nevezana i izašao sa osmijehom na licu ...
|
@adebisi...ajde baš mi je drago da si se mogao iskakiti k'o čovjek, a ne da se uplašiš čim uđeš u WC. Ja sam bila nekoliko puta u WC-u u Intersparu, i ulazak u ženski WC je ravno samoubojstvu. A žene kao više brinu o higijeni, sve su kao neke fine, čiste.
Ma odvratno...zadnji put kad sam bila (bilo je to prije nekoliko mjeseci, više nema šanse da tamo ulazim ), to je poslije neke žene smrdjelo baš onako kako cigani znaju smrdjeti, baš taj neki štipajući vonj, a da ne spominjem da je WC bio zaštopan i da ne znaš u kojem je više smrdjelo.
Da je bar čisto kao u Karlovom WC-u pa da idem kakati kod Karla jer njegova mama koristi Glade Micro Spray. |
Zadnja promjena: Stella1989; 09.02.2010. 23:53; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Bojo
|
eh...pa karlo je muško...dakle...i karlo bi ušao u muški wc u intersparu...on odabire samo najbolje...odi u muški i vidi šta je Toalet... malte ne moš pit vodu iz školjke |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Stella1989
|
eh...pa karlo je muško...dakle...i karlo bi ušao u muški wc u intersparu...on odabire samo najbolje...odi u muški i vidi šta je Toalet... malte ne moš pit vodu iz školjke
|
Čoeče...eo ti kikirikija...krepavam od smijeha...ovaj i prehodni post...hilarious...
Nije meni problem otić u muški WC, ne bi mi bilo prvi put, ali ne na javnom mjestu, hehe. Kad je ženski pun...što se mora, mora se. Al prvo pričekam da sve čonče iz muškog odu, hehe. |
|
|
|
|
Bojo
|
eh...pa karlo je muško...dakle...i karlo bi ušao u muški wc u intersparu...on odabire samo najbolje...odi u muški i vidi šta je Toalet... malte ne moš pit vodu iz školjke
|
Čoeče...eo ti kikirikija...krepavam od smijeha...ovaj i prehodni post...hilarious...
Nije meni problem otić u muški WC, ne bi mi bilo prvi put, ali ne na javnom mjestu, hehe. Kad je ženski pun...što se mora, mora se. Al prvo pričekam da sve čonče iz muškog odu, hehe.
|
woooohoooo....to sam namjerno tako malo nakitio jer sam vidio da dijeliš kikače šakom i kapom |
|
|
|
|
|
|
|