Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
... |
Zadnja promjena: Osječanin; 05.12.2009. 17:45; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
to samo daje još jedan glas mojoj tezi koju već jako dugo pokušavam progurat, a to je da su svi porijeklom hrvati. ako pogledaš svi imaju pretka nekog hrvata. hrvati su početak civilizacije. isus je bio hrvat. bog je hrvat. crnci nisu crnci oni su samo malo tamniji cigani, hrvati. |
|
|
|
|
|
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
Ovo je vrlo zanimljivo, a naročito onima koji prate rad i djelo Davida Ickea.
Naime svatko ko je pročitao barem jednu njegovu knjigu zna da je on eto tako malo opsjednut tzv. gmazovima i njihovom razotkrivanju. A naročito mu je jako draga i važna Elizabeta ll, on je čak radio i fizičke usporedbe između nje i gmazova. I sad vidimo ovdje da je njen pradjed bio Osječanin. To bi eto moglo biti, jedno od objašnjenja, zašto ima toliko masonskih znakova po osječkim građevinama. Jer naime prije već spomenuti David radi usku vezu između masonstva, iluminata, i gmazova.
Nešto sam prije čitala da je Osijek u prošlosti bio važno mjesto za masone.
Baš me zanima dali oni još uvijek vrše svoja žrtvovanja male plave djece, i ostale sotonističke rituale u, današnjem kinu Urania?? |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
to samo daje još jedan glas mojoj tezi koju već jako dugo pokušavam progurat, a to je da su svi porijeklom hrvati. ako pogledaš svi imaju pretka nekog hrvata. hrvati su početak civilizacije. isus je bio hrvat. bog je hrvat. crnci nisu crnci oni su samo malo tamniji cigani, hrvati.
|
To je ona spika što ju je Šešelj vrtio na sudu, Svi su ovdje Srbi, Srbi pravoslavci, Srbi katolici i Srbi muslinani... Jebiga al izgleda da su ova zadnja dva promašili vjeru pa ih je trebalo malo "dotjerat u red"
Al da neskrećem s teme, Maradona je Hrvat! |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
eto jesam ja lijepo reko. sve s to rvati |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
to samo daje još jedan glas mojoj tezi koju već jako dugo pokušavam progurat, a to je da su svi porijeklom hrvati. ako pogledaš svi imaju pretka nekog hrvata. hrvati su početak civilizacije. isus je bio hrvat. bog je hrvat. crnci nisu crnci oni su samo malo tamniji cigani, hrvati.
|
I Öresundsbron su gradili hrvati! (ps, majica je još uvijek čitava )
On-topic: na kolinju prošlu nedjelju sam čuo zanimljivu tezu kojoj sam spreman vjerovati (jer vjerujem svemu što se kaže u prisustvu par stotina kila mesa i iznutrica); da se hrvate namjerno drži (tisućama godina) ovako malom nacijom, jer bi inače pokorili svijet.
Radi se, naravno, o anglo-judeo-masonsko-reptilskoj uroti... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
da se hrvate namjerno drži (tisućama godina) ovako malom nacijom, jer bi inače pokorili svijet.
Radi se, naravno, o anglo-judeo-masonsko-reptilskoj uroti...
|
Pa da, ja zamalo zaboravila judejski dio u svemu tome. Jer naime tko je izumio VegetU? Mislim da to svi znamo - Zlata Bartl, a ljudi kažu da je ona judejka. I sad, vegetin sastojak osim sušenog povrća je i mononatrijev glutamat, e sad on je poprilično štetan. I eto ti zaključka – judejka nam je napravila tu mješavinu za kuhanje u želji da pobije rvatski narod.
http://blog.ritelefax.hr/post/2009/07/Mononatrijev--glutaminat.aspx |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
Monstrum
|
tako je !!! zato ja koristim biljetu !!!!! (ne koristim zapravo al aj dobro)
@Bazooka, aj baš mi drago da je majca još živa kontam si napravit novu neće bit kvalitetna ko ova al će bit dobra il ću javit legi da mi pošalje iz malmeta još jednu |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
bubimirova lidija je napisao/la: ›
Pa da, ja zamalo zaboravila judejski dio u svemu tome. Jer naime tko je izumio VegetU? Mislim da to svi znamo - Zlata Bartl, a ljudi kažu da je ona judejka. I sad, vegetin sastojak osim sušenog povrća je i mononatrijev glutamat, e sad on je poprilično štetan. I eto ti zaključka – judejka nam je napravila tu mješavinu za kuhanje u želji da pobije rvatski narod.
http://blog.ritelefax.hr/post/2009/07/Mononatrijev--glutaminat.aspx
|
Viš, zato u kobase, čvarke, krvavice, djevenice i prezvuršt ne ide vegeta! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
bubimirova lidija@ da je sreće bilo lijepo bismo ju uvalili nestelu. pa nek' njih tuže kad krenu razno razne bolešćine... (pogledajte kako je samo prošla duhanska industrija u ameriKi) ... p.s. ja umjesto te vegete koristim curry
Monstrum@ Bog i Hrvati |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
... |
Zadnja promjena: Osječanin; 05.12.2009. 17:48; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
taman kad udjes na kineski zid,ona peta cigla s desne strane,pise na kineskom "made in croatia" |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
Žalibože otvaranja topica sa ovom temom na ovom forumu.
|
slažem se. stvarno je postalo nemoguće otvoriti iole ozbiljnu temu i očekivati da takva i ostane. |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
ok. a šta se ima komentirat na temu da je kraljičin pradjed rođen u osijeku. ajde osječanine ti si započeo temu pa molim te malo prosvjetli nas. kakve si očekivo reakcije i gdje bi trebala ići diskusija, u kojem smjeru ? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ok. a šta se ima komentirat na temu da je kraljičin pradjed rođen u osijeku. ajde osječanine ti si započeo temu pa molim te malo prosvjetli nas. kakve si očekivo reakcije i gdje bi trebala ići diskusija, u kojem smjeru ?
|
ako nema potrebe za diskusijom, ne mora postojati ni diskusija, može tema ostati i bez komentara koji ionako ne pripadaju u ovu temu. |
|
|
|
|
|
|
|