Autor |
Poruka |
the_spirit08
Ukupno postova: 57 Spol: Muško
|
gle PEGY ako kojim slučajem imaš bilo kaki orginal windows ( vista ili xp) instaliraj to i lijepo odeš na microsoftovu stranicu i tamo moš đaba skinut orginal windows 7 bez ikakih problema sam što moš birat oš da ti se skidaju update-ovi pa to mal duže traje ili skineš setup i onda ti to komp odma napravi . Tako sam i ja napravio, bez ikakih problema |
|
_________________ Yo, Peace Man !!! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
the_spirit08 je napisao/la: ›
gle PEGY ako kojim slučajem imaš bilo kaki orginal windows ( vista ili xp) instaliraj to i lijepo odeš na microsoftovu stranicu i tamo moš đaba skinut orginal windows 7 bez ikakih problema sam što moš birat oš da ti se skidaju update-ovi pa to mal duže traje ili skineš setup i onda ti to komp odma napravi . Tako sam i ja napravio, bez ikakih problema
|
Errrrr, nope! Netočno. Ukoliko imaš Vistu, možeš platiti upgrade licencu (kreditnom), ako si amerikanac. Za XP ne postoji upgrade path, mora se raditi clean install.
Besplatni windows 7 za postojeće korisnike NE POSTOJI! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
the_spirit08
|
e pa ja sam bez problema instaliro orginal 7 bez plačanja ili nekih gluposti i nije nikaka trial verzija od 30 dana. nisam htio da mi se skidaju updatovi vez skinuo cijeli setup eto ti. mos sve ak imas orginal microsoftov cd |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
aha... ajde samo nam reci koji build Windowsa 7 imaš, garant je 7100 |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
the_spirit08
|
nije već je 7600 |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
the_spirit08 je napisao/la: ›
e pa ja sam bez problema instaliro orginal 7 bez plačanja ili nekih gluposti i nije nikaka trial verzija od 30 dana. nisam htio da mi se skidaju updatovi vez skinuo cijeli setup eto ti. mos sve ak imas orginal microsoftov cd
|
Izvrsno, znači da znaš neki link na to? Ili ti moramo platiti?
Ili si toliko l33t da ga nećeš postati nama n00bzima? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
the_spirit08
|
pa da mal bolje gledate onda bi i vi nasli. prvo moraš skinuti windows 7 upgrade advistor i kad ti skenira komp i ispise ti sta sve mos koristiti na 7 izbaci ti link koji mos otvoriti preko ie ili mozile. nakon toga prije nego ti otvori tu stranicu provjeri ti jel imaš orginal xp ili vistu a ak neaš izbaci ti onaj glupi WGA pa moraš platiti koliko 115 dolara ili tak nešt a ak imaš orginal windows onda ti otvori stranicu di te lijepo pita os skidati updatove pa ti postepeno instalira 7 ili hoces ici custom instal i na custom instal imas jos par opcija za skinuti 7 da je narucis pa ti poštom donesu ili da odneses svom serviseru da ti on to napravi i tam ima jedan link valjda pise imidietli instal ili tak nešt i tam ti on otvori download prozor i pocne ti skidat setup ja msilim da je jedno 670 MB ak me jos pamcenje sluzi. a prije toga sam moro jos skinut sp3 za xp i net framework i te gluposti. ma živa zajebancija |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
Ma naravno... Aj' prestani sad zajebavat ljude, još će ti povjerovati... |
|
|
|
|
the_spirit08
|
Evo po vašoj volji neću više. Al ak već neko hoće orginal 7 onda mu neće biti žao dati 1000kn bar će se na kraju imat s ćime hvalit. Toliko od mene |
|
|
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Malo vas zajebava, nemojte mu uzeti za zlo.
On ima original XP Home edition i inastalirao je preko toga XP sp3, a skinio je 7-icu, al ju ne može instalirati (hardver ga zajebava).
Uglavnom rekao je istinu, tj. moze se besplatno skiniti, ja provjerio. |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
daj ne laprdajte...kakvo besplatno skidanje
đizs
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
pegy upiši ETF...
Sukladno ugovoru sa Microsoft-om, studenti i djelatnici ETF-a imaju mogućnost skidanja instalacije
velikog broja programskih paketa te OS-ova.
ili nađeš nekog tko ide tamo
i dobiješ windowse i ostale stvari besplatno |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
the_spirit08
|
Gle sam da nadodam još nešt i neću više niti jedan post stavit na ovu temu ja NISAM HTIO DA MI SE UPGRADE 7 I NIKAKI PATCH ZA XP već sam skinuo setup za instalaciju 7, jel sad mal jasnije. I da mal bolje čitaš šta piše na microsoftovoj stranici ispod toga di piše da se nemože e može al moraš sam sve fileove spremit. Ljudi čitajte mal bolje. Toliko od mene za ovu temu PEACE |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
90-dnevni trial Enterprise editiona.
|
Trial nije besplatna instalacija niti besplatna verzija Windowsa 7. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|