Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
hmm koliko su ti platili za ovu reklamu???
e jel otkupljuju mobitele? imam SE V630,rado bih ga zamjenio... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Apsolutno se slazem sa svim navedenim, ekipa je brza, strucna i kvalitetno rade posao preporucujem! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: Muško
|
reklame reklame... idem upalit tv
|
|
_________________ clavus clavo extruditur |
|
|
|
Ivan M
Ukupno postova: 18 Lokacija: Belisce Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
jeste dobili i gratis set noževa |
|
|
|
Ivan M
Ukupno postova: 18 Lokacija: Belisce Spol: Muško
|
|
|
|
djohum Ukupno postova: 2 Lokacija: Ivanovac Spol: Muško
|
Bok ljudi. Evo samo da vam kažem ja sam bio na praksi u G-zoni (i recimo da sam još uvijek). Super mi je, šprdamo se kao ekipa, te se radi uz razgovor. I da se zna da nitko nije plaćen ni za kakvu reklamu, jel posla ponekad ima i previše. Ako tko nije zadovoljan sa popravkom mobitela, slobodno neka dođe u zonu i kaže što ga smeta, jel ćemo se potrudit da ga popravimo. Što se tiče otkupa mobitela, to ne radimo, ali znam ja lika koji otkupljuje mobitele, ako tko želi broj neka mi se javi na mail ( [email protected]). Također prodajem mobitele, nove po 30 - 50 % manjoj cijeni nego što je u trgovini (naravno nove). Ili ako tko treba popravak kompa po vrlo niskoj cijeni neka mi se javi na mail pa ćemo se dogovorit. A ako tko ima problem s mobom, sam odite do G-zone, garantiram da će se potrudit o kakvom god se kvaru radilo.
p.s. ako tko treba detaljnije informacije nek mi se javi na mail ( [email protected]) |
|
|
|
|
|
lkova7 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
moj mobitel SE S500i je pao na plocice. ne vidi se da je ostecen, ali mi ne radi display.
moze li mi netko reci koliko kosta popravak dispaya???
ili ako se mozda mora kupiti novi display koliko on kosta??? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ako nije stradao display, moguće je da ti se samo otkačio flat kabel koji spaja ekran s pločom.
Treba rastavit i pogledat |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
lkova7 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
pogledao sam i nista. pitao sam na servisu koliko me kosta popravak i sve to, on kaze 230 kn.
taj mobitel S500i mi je star 1 god. i 2 mj., ne znam sada da platim popravak 230 kn ili da si kupim novi mobitel.
sta mi vi predlazete??? |
|
|
|
|
|
Ella
Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
meni treba netko tko kupuje mobitele u osijeku... neka trgovina ili netko.. jel zna tko? |
|
|
|
|
|
nthper Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Imam HTC touch i pokido se screen jel zna neko kolko bi me izaso popravak? |
|
|
|
|