Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Očigledno trebam pomoć oko stavljanja slike sa računala na forum - dobrovoljci navalite ! HVALA |
Zadnja promjena: simo031; 22.12.2009. 18:14; ukupno mijenjano 5 put/a. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Evo ovako...kada ideš na uređivanje posta ili novi post, onda klikneš na onu ikonicu uokvirenu crvenom bojom (klikni na doljnju sliku da se uveća). Kada uneseš link slike, onda možeš odabrati LEFT da bi slika stajala lijevo i td. |
Opis: |
|
Veličina: |
73.13 KB |
Pogledano: |
79 put(a) |
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Stella1989
|
Samo napiši trebaš li baš umetnuti datoteku s kompa ili baš s neke stranice? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
simo031
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo ovako...kada ideš na uređivanje posta ili novi post, onda klikneš na onu ikonicu uokvirenu crvenom bojom (klikni na doljnju sliku da se uveća). Kada uneseš link slike, onda možeš odabrati LEFT da bi slika stajala lijevo i td.
|
Hvala ,puno si mi pomogla, sad međutim imam problem sa veličinom slike .
Kao što možeš vidjeti premala je te se ne vidi text na njoj . HELP |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Ja sam probala staviti jednu sliku i meni je normalno ispala, u veličini koja je i na Netu. Možda ti je najsigurnije spremiti sliku na komp i onda ju dodati klikom na ''Dodavanje datoteke''. Na slici pogledaj ono zaokruženo, tamo se to nalazi. Zatim trebaš kliknuti ''Browse'', pa ''Dodaj datoteku'' i pošalji, ako si gotov s postom. |
Opis: |
|
Veličina: |
84.07 KB |
Pogledano: |
71 put(a) |
|
Zadnja promjena: Stella1989; 22.12.2009. 18:02; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
simo031
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Samo napiši trebaš li baš umetnuti datoteku s kompa ili baš s neke stranice?
|
Idealno bi bilo sa kompa |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
|
simo031 je napisao/la: ›
Idealno bi bilo sa kompa
|
Pogledaj post iznad, napisala sam ti kako možeš dodati datoteku s kompa. |
|
|
|
|
simo031
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Idealno bi bilo sa kompa
|
Pogledaj post iznad, napisala sam ti kako možeš dodati datoteku s kompa.
|
Hvala puno ! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
|
Hvala puno !
|
Nema na čemu, drago mi je da sam pomogla. |
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
|
|
|
simo031
|
exHOP3on je napisao/la: ›
kao pokušo prodat foru al nije imo pojma kako pa je sad ova tema zapravo uputstvo kako uploadat sliku...
|
Slobodno me popljujte nije bed, ali ja sam uploado sliku na ovom forumu prije nekoliko mjeseci (Đaponja iz jutarnjeg lista) no sad sam pokušao na isti način i nikako nisam uspio, pa sam potražio pomoć od od ljudi na forumu i uopće se ne osjećam kao gubitnik ili neznalica zbog toga. Sa svojim postom si rekao puno više o sebi nego što si mislio !
Pozdrav i svako dobro ! |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
@simo031, tako je. Nije sramota pitati, sramota je živjeti u neznanju, zbog glupog razloga...samo da ne bi ispao glup ili manje cool jer nešto ne znaš ili si zaboravio. |
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
nebitno |
|
|
|
|