Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Mislim mislim i nikako da smislim ...
Sjeti se budalo ubit će te ...
Ne mogoh ne prijetiti da od vremena one jebene Jugovine (po kojoj smo svi tako zdušno pljuvali (čast izuzecima ako ih ima)) ja nedoživjeh dugo očekivanu renesansu i preporod . Naprotiv osjećam se kao zatvorenik u vlastitoj državi . A nisam neki Jugonostalgičar . |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
dobro napravljeno ? par km autocesta pa je brže strancima doć do mora. i koliko se god trudio mislim da je to to. ne vidim ništa drugo što bi mogao navesti kao pozitivu, da je napravljeno od strane vladajuće strukture, a da nam čini dobro. da si pitao šta je loše napravljeno, e o tom bi mogo danima. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
a ne misliš da su i ti kilometri malo preplaćeni? |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a ne misliš da su i ti kilometri malo preplaćeni?
|
e viš zato sam i napisao da je "strancima" lakše doć na more pošto je našem puku naše more preskupo i realno te manje izađe krstarenje po grčkoj neg 10 dana na recimo hvaru il braču il negdje |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mene cudi da si renesansu i ocekivao..
sad samo druga bagra krade..a narodu je u biti isto..
sve je kako su nadrealisti i predvidjeli.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam ponosan na privatizaciju... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Sad mi je već lakše pomislio sam da sam paranoik po pitanju napretka RH. . . |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Tiskani novac kune iz ružnih hrvatskih dinara.... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Meni je sve super!
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 20:54; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
padobranac je napisao/la: ›
sad samo druga bagra krade..a narodu je u biti isto..
|
s ovi mse ne bih složio... za vrijeme juge su barem tvornice bile otvorene i bilo je nekakvog gospodarstva... naravno da s ekralo, jbg, ipak smo na balkanu, ali je bilo i posla i, kao što rekoh, gospodarstva... u LIJEPOJ NAŠOJ ima sve osim gospodarstva... "hvala bogu" lopovluka najviše...
PEGY je napisao/la: ›
Meni je sve super! Imam privatni biznis kakog u evropi nema, radnike mog platit-ak oću, ak neću nikom ništ, a ak se bune pošaljem i u tri p.m.Poso vodim kak oću i nemož mi niko bit ravan. Imam ja i rodjaka, tu i tamo su išli u škole i rade u državnoj službi, imaju neku ženskicu ko tajnicu, imaju i službeni avto i to kako avto. I pomažu oni meni kad mi dojde, tak nekak kad mi zagusti,onda ti ja nji nazovijem- i sve pet.Ma dobro je dok se mi zajedno držimo,mi smo naši,ma živi i zdravi ti oni meni bili vazda.
|
jes ti 'ercegovka ili si nekog 'ercegovca citirala...
i da prokomentiram... dakle, slažem se sa svima koji su rekli da nije ništa dobro učinjeno... ali što je najgore, umjesto da se to mjenja, postaje sve gore... za nekih cca sto godina, ostati ćemo opet bez naše lijepe, suverene, ponosne republike hrvatske, jer će se sve rasprodati, pa ćemo postati neka ruska provincija, pod imenom "republika hrvatska"... |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sada smo slobodni jer smijemo pjevati ustani bane i vilu velebita da ne odemo u zatvor, ali i dalje ne smijemo pjevati jasenovac i gradiska stara jer opet mozemo u zatvor.
To je jedna od bitnih znacajki boljitka od stjecanja nezavisnosti. Kulturni pomak u repertoaru pjesama zbog kojih se ide/neide u zatvor. |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
da bi saznala što je dobro napravljeno moraš postaviti pitanje političarima/ratnim profiterima/privatizacijskim tajkunima jer je rata i svih sranja bilo zbog te grupe ljudi koja se kroz njega obogatila..mi mali ljudi smo tu da rintamo i nama ništa dobrog nije napravljeno. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prvo i osnovno a to i je bit svega ovoga (odvajanja od ex.Yu)
Dobili smo pravo da vladamo i upravljamo samostalno svojom zemljom, financijama, ostvarujemo ciljeve koje smo htjeli.
To i je ono bitno, NO KAKO I NA KOJI NAČIN TO ČINIMO, TO JE VEČ DRUGA STVAR! |
|
|
|
|
|
|
|