Autor |
Poruka |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
who gives a fuck je napisao/la: ›
ajd koliko mozes drzati dah? koliko npr mozes trcati da se ne zadises?
|
hm...da se ne zadišem?
šprintom otprilike 50ak metara, nikad mi nije išao sport. a laganim tempom...pa - ne znam koliko je to. od one vodonešto stanice na gornjodravskoj do spuštanja na..hm jel ono mol što zaokružuje luku? tam sam malo trčao katada.
što se tiće daha - važnije je koliko mojgu puštati glas (1:18 min, hvala na pitanju, bez drhtanja ), a držati nije fora.
evo sad ću probati pa ti kažem...
(inače - vokal sam, tako da- nema boljeg športa za održavanje pluća od pjevanja...) ev javim tzi kad izmjerim.
ne želim se ni ja svađati, ali ono - tko si ti da utvrduiš kako je nešto jadno. ne misliš li da je malo harsh primjedba? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
|
jebatga, nemam štopericu, idem tražit.... |
|
übergefickt |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
volim ono što se danas naziva amaterskim sportom, ali je to za mene jedini sport koji priznajem, sport radi zabave, druženja, održavanja kondicije... u tzv. profesionalnom sportu, a pogotovo u vrhunskom, nema više ništa zdravoga! |
|
|
|
|
|
|
Igzekli.
(e, da , who gives a - mjerio se, onak , "1 one thousand, 2 one thousand" načinom i dosipijo do 72 sekunde, tak nekako...(što je puno bolje nego što sam mogao prije) |
|
übergefickt |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Evo jedna yanimljiva animacija na temu pusenja...
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
E, ovo ne samo da je smiješno, već je i istina... |
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Što mislite jer bi bila to diskriminacija kada bi poslodavac odbio nekoga tko traži posao,a pušač je?
Osobno mislim da ne, ako im nije problem odbiti ženu koja planira imati djecu, onda im nebi trebalo biti niti odbiti pušača.... |
|
_________________ |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ma nije. uopce. kakve to ima veze ?! poslodavac moze zabraniti pusenje u prostorijama firme i to je to.
a nadopuna pitanju; jel smije odbiti pusaca koji je peder ? eee, to je vec druga stvar
uh, kad se pushaci organizuju.. pa otvore gas komore za ove druge, manje vrijedne. |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Hummin je napisao/la: ›
Što mislite jer bi bila to diskriminacija kada bi poslodavac odbio nekoga tko traži posao,a pušač je?
Osobno mislim da ne, ako im nije problem odbiti ženu koja planira imati djecu, onda im nebi trebalo biti niti odbiti pušača....
|
Ne. Diskriminacija bi bila da ga ne zaposli zbog boje kože ili vjere, ne zbog (loših) navika. Svaka ovisnost je loša, a ako poslodavac ne želi ovisnike, to je sasvim u redu. |
|
|
|
Ženska_glava
|
toni je napisao/la: ›
a nadopuna pitanju; jel smije odbiti pusaca koji je peder ? eee, to je vec druga stvar
|
Smije, ako ga ne želi zaposliti jer je pušač, a pošto mi ne znamo (točno) zašto ga neće zaposliti, jer uvijek postaje sumnja da je zbog toga što je homoseksualne naravi, nemamo pravo se žaliti i govoriti da je to diskriminacija. |
|
|
|
toni
|
hebote kolko ja poroka imam.. gotovo da nema onoga kojega ja ne volim. aj dobro, eto ne kockam se. to sam radio dok sam bio mali |
|
|
|
|
|
toni
|
e da, mali ot.
jebate, puki.. jel ima na ovom forumu covjek s kojim se ti nisi porjecko oko necega, toliko tvrdoglavo i iskljucivo stvorenje da je to strasno. ?! |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
A što se tiče zabrane pušenja u kafićima i sl.?
Ne znam kak im je to dobro za biznis kad bi bili poluprazni.. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
toni
|
trebali bi zabraniti pusenje u svakoj kafani koja nema dobro rjesenu ventilaciju. ja prvi sam za to, kao pusac. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...tako je, potpisujem...iako jedino što oko pušenja zaključujem jest da su pušači postali diskrimirani... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|