Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Zašto svi stavljate slike novih patika? Vaše najdraže patike su one koje nosite i nosite i...čak i kad ne idu uz odjevnu kombinaciju. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la: ›
Zašto svi stavljate slike novih patika? Vaše najdraže patike su one koje nosite i nosite i...čak i kad ne idu uz odjevnu kombinaciju.
|
Ako nisi imala nešto pametno za reći, što se uopće uključuješ u temu? Bolje da si stavila sliku svojih najdražih patika, a ne da spamaš temu. I sam naslov teme ti govori o čemu je ovdje riječ, tako da bezveze kakiš po temi...ako ti se ne sviđa zaobiđi temu, pusti nas da stavljamo slike naših patika i to je to. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hehe onakve pumice ja imam, samo crvene pertle i znak |
|
|
|
|
|
child_in_time
Ukupno postova: 65 Lokacija: jazbina Spol: Žensko
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehe onakve pumice ja imam, samo crvene pertle i znak
|
Onakve visoke što sam rekla da želim? Blago tebi |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
PEGY je napisao/la: ›
Zašto svi stavljate slike novih patika? Vaše najdraže patike su one koje nosite i nosite i...čak i kad ne idu uz odjevnu kombinaciju.
|
Ako nisi imala nešto pametno za reći, što se uopće uključuješ u temu? Bolje da si stavila sliku svojih najdražih patika, a ne da spamaš temu. I sam naslov teme ti govori o čemu je ovdje riječ, tako da bezveze kakiš po temi...ako ti se ne sviđa zaobiđi temu, pusti nas da stavljamo slike naših patika i to je to.
|
pa vidi @stelice ti u većini tema nemaš ništa pametno za reći pa si opet svakom loncu poklopac,ovo je forum-znači svatko može napisati šta hoće... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
ok, i ja sam pomalo sneaker freaker.
inače bijele starke, ali pošto su odradile svoje, dok ne kupim nove, ove su glavne:
inače Adidas i Puma su mi vrh! |
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
tako je ... evo jedne najdraze koje cak nisu ni bacene nego stavljene na zid. |
Opis: |
|
Veličina: |
125.4 KB |
Pogledano: |
56 put(a) |
|
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
inače bijele starke, ali pošto su odradile svoje, dok ne kupim nove, ove su glavne:
inače Adidas i Puma su mi vrh!
|
Volim te! <3 hahaha
Btw svaki put kad kupim nove, postanu mi najdraze. Ne volim se sjecat nekih cak i ako jesu bile bolje. Oneraspolozi me jer ih zelim opet, a vise ih nema za kupiti.
Sada najcesce nosim tigerice. I jako su udobne. Jedne od drazih su mi i energie patike koje su trenutno u ormaricu i cekaju proljece.
Sada nosim `vake
|
|
|
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
inače Adidas i Puma su mi vrh!
|
I'm in love! Jel ima takvih u Osijeku? |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
^^ (nažalost) budimo realni
btw, joj baš sam na fejsu bila imala neki note o patikama koje oću, bilo je par luđačkih Onitsuka Tigers modela, al ono... waaaaa |
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
DC šuuuuuuzeeeeeeeee
jel ima tog čuda u OS za kupit?
|
Ja sam vidjela u izlogu trgovine La Scarpa. Nalazi se u Županijskoj blizu Bambija. Gledala sam po Netu i izgledaju nešto slično kao ove na slici. Nadam se da one u Scarpi nisu fake. Nisam obraćala pozornost na onu zvjezdicu što ima na DC znaku, ali kad budem prolazila pogledat ću ima li pa javim. Da nisu slučajno neka kopija DC patika...al' 99% sam sigurna da su DC.
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Najljepše patike marke ŽNJ (tj. nemam pojma koje su) su bile jedne crvene koje sam kupila u Njemačkoj u Deichmanu za 18 Eura.
Zatim jedne Benetton narančaste.
Slika nemam baš.
A ove želim:
|
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|