Autor |
Poruka |
volume Ukupno postova: 45 Spol: Nebitno
|
izbjegavate li mjesta gdje bi mogli naletiti na bivsu ili bivseg, jel ces otici iz kafa u kojem sjedi ona/on pa ces otici drugdje, hoces otici u trgovinu u kojoj radi on/ona, ili neka rodbina....... |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ne samo to nego cu joj ugraditi gps pod auto da uvijek znam gdje je kako bih izbjegao eventualan susret. |
|
|
|
|
|
|
A bi li rekao sadasnjoj curki, hej cuj necu ici tamo zato sto je tamo brat od bivse ili bi joj presutio da ju ne povrijedis? |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Uvijek pozdravim, ali gledam da se ne upuštam u razgovor. Ako ikako mogu, obiđem drugim nekim putem. Tek kad prođe dobar dio vremena, onda se možemo praviti normalni. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
nit pozdravljam nit prelazim na drugu stranu ulice ako se slučajno sretnemo... jbg, obiđemo se ko da nikada nije ništa među nama bilo... i meni ok... |
|
|
|
venecia Ukupno postova: 21 Lokacija: centar Spol: Žensko
|
[quote="volume"]
izbjegavate li mjesta gdje bi mogli naletiti na bivsu ili bivseg, jel ces otici iz kafa u kojem sjedi ona/on pa ces otici drugdje, hoces otici u trgovinu u kojoj radi on/ona, ili neka rodbina.......
[/quote
ne treba izbjegavati ta mjesta, glavu uspravno držati i dati do znanja da ne boli uspomena na protekle dane, mjesece ili godine....] |
|
|
|
|
|
|
kako da protumaciti kad ti frajer kaze ne zelim ici tamo jer radi ne znam tetka od bivše ili brat od bivse, jel to znaci da mu je jos stalo ili je takav tip da mu je neugodno ili sta to znaci |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
znači da je luzer. moš mislit. šta sad treba izbjegavat živit uopće jer bi tamo negdje mogla bit bivšina komšinica. de dobro je |
|
|
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ha ništ, s jednim se čujem, fino pozdravim i pričam normalno, a s drugim se ne pozdravljam. -.- Sve ovisi o situaciji u kojoj smo bili. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
venecia Ukupno postova: 21 Lokacija: centar Spol: Žensko
|
volume je napisao/la: ›
kako da protumaciti kad ti frajer kaze ne zelim ici tamo jer radi ne znam tetka od bivše ili brat od bivse, jel to znaci da mu je jos stalo ili je takav tip da mu je neugodno ili sta to znaci
|
ne obraćaj pažnju to što kaže, nasmijes se, i kaži da dragi kako ti kažeš, i kada ti on bude rekao da idete ne neko mjesto ti kaže drugi puta, ne treba se inatiti nego samo napraviti nešto i po svome, glavu gore i uživaj.... |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Što on ima s njezinom tetkom? Mislim možda tip tome pridaje previše važnosti. Možda je ta tetka i sretna što nečaka više nije "s tim luzerom,manijakom,glupanom...(stavi opis po volji).." |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
kako je Al Pacino rekao u Donnie Brascou - susreo sam bivšu ženu u liftu i morao sam popiti 3 špricera da se smirim.... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
|
sta to treba znaciti, da zato frajeri izbjegavaju mjesta gdje misle da bi mogli sresti bivsu, jer nece moci doci k sebi... |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
da je iz te veze izašao normalno, ne bi mu uopće bilo bitno gdje radi njena mama/baka ili gdje bi mogao naletiti na nju.
ovako imaš dvije opcije:
1.još ju voli
2.u toj vezi je radio takva sranja da mu je neugodno doći pred oči nekom njenom ili njoj(been there,done that).
u oba slučaja, ti češ na kraju najebati |
|
|
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
maniche je napisao/la: ›
da je iz te veze izašao normalno, ne bi mu uopće bilo bitno gdje radi njena mama/baka ili gdje bi mogao naletiti na nju.
ovako imaš dvije opcije:
1.još ju voli
2.u toj vezi je radio takva sranja da mu je neugodno doći pred oči nekom njenom ili njoj(been there,done that).
u oba slučaja, ti češ na kraju najebati
|
xD slažem se |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
|
|