Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Ovo bi išlo pod "ekologija", ali - eto - neka bude ovdje.
Jeste li znali da mala beba potroši u prosjeku tonu pelena koje se razgrađuju nekih 500 godina? pa je ispalo da su:
"Time su dječje pelene treći najveći zagađivač okoliša među industrijskim proizvodima, a njihov udjel u otpadu iznosi i do dvadeset i pet posto."
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=61273
(koga zanima, može pročitati cijeli članak)
Dakle, mame i tate, sadašnje i buduće, hoćete li se vratiti na stare pamučne pelene, koje se fino operu, opeglaju ili ćete koristiti blagodeti koje pružaju pelene iz svih mogućih reklama i zajedno sa svojih potomotsvom zagađivati okoliš??????? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Mmmmm, bez obzira na sve - ne. Isto tako možeš pitati većinu žena hoće li se vratiti na pamučne uloške koji su načinjeni od približno sličnih materijala i pretpostavljam da jednako toliko zagađuju... Radije neka kompanije koje proizvode pelene osmisle i dobar način njihova zbirnjavanja... |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Ali opet, ne mozes bebe pustit da puzu bez pelena i seru po cijeloj kuci. Slazem se da bi trebalo nesto uciniti u vezi ekologije i svega toga, ali ima i drugih sranja koja zagadjuju okolis o kojima se uopce ne vodi briga. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Lugar je napisao/la: ›
Ali opet, ne mozes bebe pustit da puzu bez pelena i seru po cijeloj kuci. Slazem se da bi trebalo nesto uciniti u vezi ekologije i svega toga, ali ima i drugih sranja koja zagadjuju okolis o kojima se uopce ne vodi briga.
|
Zasto ne? Koja je razlika izmedju bebe koja sere po kuci i onih koji imaju psa ili macku (koji seru po kuci). Bebe barem ne izgrizu noge od stola ili pojedu pola nove fotelje. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Alana Bates
|
fatcat je napisao/la: ›
Lugar je napisao/la: ›
Ali opet, ne mozes bebe pustit da puzu bez pelena i seru po cijeloj kuci. Slazem se da bi trebalo nesto uciniti u vezi ekologije i svega toga, ali ima i drugih sranja koja zagadjuju okolis o kojima se uopce ne vodi briga.
|
Zasto ne? Koja je razlika izmedju bebe koja sere po kuci i onih koji imaju psa ili macku (koji seru po kuci). Bebe barem ne izgrizu noge od stola ili pojedu pola nove fotelje.
|
pa evo - kao otac s iskustvom, pretpostavljam da nisi djecu tako puštao po kući, ekologija ili ne??? |
|
|
|
|
|
fatcat
|
Alana Bates je napisao/la: ›
pa evo - kao otac s iskustvom, pretpostavljam da nisi djecu tako puštao po kući, ekologija ili ne???
|
Nisam... Sto se tice ekologije nismo bas neki zeleni. Pamucne pelene trebaju biti lijepe-bijele i ultra-mekane. Za ultra, ultra mekanu guzu. Kad uzmes u obzir koliko se detergenta i raznih kemikalija (varikina?) potrosi za dnevno pranje, nema puno razlike.
Pitanje prave vaznosti u ovom slucaju... Sranje! Mala beba - malo sranje, velika beba - veliko sranje. Kolicina zavisi o stanju razvoja bebe i format (fizicki ili verbalni) sranja. Fizicko sranje nije ogromni problem zbog toga sto je kratkotrajno. Verbalno sranje dostize vrhunac izmedju 15-16 godine, poslije toga se vecinom smanjuje. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Alana Bates
|
Verbalno sranje zagađuje samo uši vlastitih roditelja, a to nije bogzna kakva ekološka katastrofa divovskih razmjera |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Pitanje prave vaznosti u ovom slucaju... Sranje! Mala beba - malo sranje, velika beba - veliko sranje. Kolicina zavisi o stanju razvoja bebe i format (fizicki ili verbalni) sranja. Fizicko sranje nije ogromni problem zbog toga sto je kratkotrajno. Verbalno sranje dostize vrhunac izmedju 15-16 godine, poslije toga se vecinom smanjuje.
|
eto, čovjek od iskustva....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
fatcat
|
Verbalno sranje zagađuje samo uši vlastitih roditelja, a to nije bogzna kakva ekološka katastrofa divovskih razmjera
|
Tocno, kad nisu tvoje usi... |
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hehehe...Podsjetit ću ju na ovo jednom, ne brini... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
|
puki je napisao/la: ›
hehehe...Podsjetit ću ju na ovo jednom, ne brini...
|
A ko da ne znaš šta ja sad mislim o svemu tome: MI - NIKAD - NEĆEMO - BITI - TAKVI - RODITELJI (namjerno naglašavam svaku riječ, može se protumačiti i da mi nikad nećemo biti kao naši roditelji ...) |
|
|
|
|
|
fatcat
|
... MI - NIKAD - NEĆEMO - BITI - TAKVI - RODITELJI (namjerno naglašavam svaku riječ, može se protumačiti i da mi nikad nećemo biti kao naši roditelji ...)
|
Pocetna fraza svih buducih roditelja, i s njom se ukljucujes u "TAKVE RODITELJE". |
|
|
|
|
|
|