Jeste čuli da je gospon Mićo svestran čovjek? Naime, on navodno organizira raftinge, avanturistička putovanja i sl.
To je (vjerojatno) samo još jedna u nizu njegovih laži...
Ne bavi se samo ugostiteljstvom, hahaha...
Za 1. svibanj sam radila i čekala ja svoju sljedeću grupu, kad ono vidim odlazi neki čovjek na bajku i ja kažem: "Do viđenja.", a on meni:"Dobar dan, kako ste?" I staje, vidim da hoće klafračit. Inače volim popričati s ljudima jer su svi većinom normalni, ali ovog idiota čim vidiš, vidiš mu u pogledu i znaš da nešto smrdi... Ja si onak mislim de ajde odlepršaj...
I kao počne on meni neke fore tipa dal on mene može unajmit da mu ja budem vodič bla, bla...i ja mu rekla da ako želi u obilazak nek se pridruži nekoj od sljedećih grupa...jer se tako radi, a ne samo za jednog čovjeka...
I počne on kao, on se bavi organizacijom putovanja, organizacijom avanturističkog turizma, raftinga...po prostoru Juge, Slovenije i sl. I kao nudi mi stalan posao, hahah...i kao ako dobro znam radit na kompjuteru da mu šaljem mailove, vodim marketing, a možda i da nekad vodim putovanja, hahaha...koji serpro!
I rekao da upišem njegov broj...ja upisala, al svoj ne bih dala nizašto...i on se predstavi i pita mene kako se ja zovem, ja odgovorim...i taman mi je hvala dragom Bogu grupa došla da se otarasim ove budale...
I tako ja poslije čeprkala po pozivima i bio mi poznat broj koji sam još od prije koji mjesec zvala za posao (što sam napisala u predzadnjem postu u ovoj temi, ako se ne varam) i to je bio taj famozni Gospon Burek, i pogledam broj koji sam upisala i vidim da je to ista osoba. FUJ, FUJ, FUJ, FUJ...sve mi se ogadilo!
I još mi je tijekom razgovora rekao: "Nasmiješili ste mi se u restoranu." i to je ponovio dvaputa - kao da ga nisam čula, pa čovječe, hvala Bogu, nisam gluha...
A ja se sjetila da je on sjedio s nekom ženom ispred restorana i ja prošla i ono ljubazno se nasmiješila...kao i bilo kome od posjetitelja. I na tu njegovu "pametnu" izjavu sam samo hladno rekla: "U opisu posla mi je da se nasmiješim ili pozdravim posjetitelje.", da ne bi slučajno pomislio da mi se sviđa...FUUUUJ!!!
Kao da policija ne zna tko je on, i kakav posao nudi svojim zaposlenicama u Makaluu i kako ih opsjeda već prvi radni dan...valjda mu nitko nije dugo bio na razgovoru za posao pa operira gdje stigne...ali bezuspješno.
Misli valjda a nitko 40 km od Osijeka ne zna tko je on, ali se grdno vara...hehe