Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Buntić mi se uvijek cinio kao dobar igrac ali nikada nije dobio pravu priliku.Cestitam nasima na borbenosti.Ponovimo li ovakvu utakmicu u subotu pomest cemo poljake. |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
sad je lino opet najbolji hehehe
|
meni se i dalje ne sviđa, sad se bahati, a da je plugicu nabacio bio bi mu bog i vrag krivi a samo ne on.. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
mi i kad loše igramo ne može nam nitko ništa ...osim sad ovaj luc abalo...al o tom potom...oni nama daju 21 gol...hahahaha...obrana nam je brate mili...za udžbenike.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Bravo dečki |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
U kojim će kafovima sve bit gledano organizirano gledanje tekme na big screenu? Nema ništa ni na trgu ili tako nešto kolektivno za raju jelda? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mi i kad loše igramo ne može nam nitko ništa ...osim sad ovaj luc abalo...al o tom potom...oni nama daju 21 gol...hahahaha...obrana nam je brate mili...za udžbenike....
|
dobijemo 21 gol a svima prije nas su trpali više od 30. al ubit će nas francuzi. sto posto. |
|
|
|
tux
|
Mladjo je napisao/la: ›
mi i kad loše igramo ne može nam nitko ništa ...osim sad ovaj luc abalo...al o tom potom...oni nama daju 21 gol...hahahaha...obrana nam je brate mili...za udžbenike....
|
dobijemo 21 gol a svima prije nas su trpali više od 30. al ubit će nas francuzi. sto posto.
|
Mozemo znaci pocet slavit zlato? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la: ›
|
dobijemo 21 gol a svima prije nas su trpali više od 30. al ubit će nas francuzi. sto posto.
|
Mozemo znaci pocet slavit zlato?
|
yep |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
|
kao što rekoh...luc abalo jbg...al olimpijske igre su naše... |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Čestitke našima igračima i njihovim protivnicima na borbenosti i rezultatu . Imamo mladu i perspektivnu momčad čije vrijeme tek dolazi. Treba nastaviti raditi i rezultati neće izostati. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
i ovo je dobar rezultat. steta za drugo poluvijeme. |
|
|
|
|
|
tux
|
Tuzan sam sto nismo uspjeli doci do tog zlata ali lako je meni pricati,ako igraci i svi oni koji su dali svoj doprinos ovom prvenstvu kazu da je ovo uspjeh nema druge nego im cestitati. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
AAAAAAAAAAAAA BIT ĆE MRTVIH OVO JE KATASTROFALAN REZULTAT
p.s. za par dana ću im čestitat jel je srebro zapravo predobro za najmlađu ekipu na turniru, i jedino što mogu napravit je čestitam im i zaželjet im da ćemo u sljedećih par godina ukrast zlato od francuza jebenih |
|
|
|
|
|