Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
pa 10 mjeseci je relativno malo..ljudi su do nedavno išli u vojsku na 6, prije i 8,12
Vi ste prije živjeli skupa i ti znaš da ti on dolazi za tih 10 pa mi to ni nije prava veza na daljinu..Više bih rekao, privremeno stanje.
što se veza na daljinu tiče, to nema veze sa kvalitetom veze, nečijim godinama, niti emocionalnom zrelošću.Netko tako ne može fukncionirat...al to sigurno ne znači da voli svog partnera manje nego ti svog dečka |
|
|
|
|
|
Ally Mcbeal
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
Naravno da to nije za svakoga. Ali ja imam puno kvalitetniju vezu na daljinu, nego što mi je bila veza " NA BLIZU "... Puno je parametara o kojima ovisi uspjeh veze... Ali facebook je definitivno ubojstvo i veze " NA BLIZU " i veze na daljinu, iako sam u početku mislila da će pomoći... |
|
_________________ "...šišmiša se ja ne bojim, ne plašim se vištica ni noći..." |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Savjetujem svima da se klone fejsa . . . |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam tri godine bila uvjerena u uspješnost svoje veze Hrvatska-Njemačka i veza je naizgled savršeno fukcionirala i to do samog trenutka prekida. Ničim izazvan prekid, ali meni je dopizdilo čekati. Jer bi to potrajalo možda cijeli život. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Uuuu mislim da nebi mogla...nema teorije ustvari
Kontam da je za to potreban odredjeni stupanj zrelosti, mozda jednog dana dakle |
|
|
|
|
|
child_in_time
Ukupno postova: 65 Lokacija: jazbina Spol: Žensko
|
Veza na daljinu? ...I Don't Think So.
Naravno, trebalo bi se preciznije definirati što znači ''daljina'', viđanje jednom tjedno/jednom mjesečno/jednom u pola godine i slično... u principu mislim da je sve moguće, no bi li se ja upuštala u tako nešto i kako bi to izgledalo...khm..ne znam...ali, ono, nikad ne reci nikad |
|
_________________ May the Source Be With You. |
|
|
|
aceww
Ukupno postova: 48 Lokacija: di se nadjen Spol: Žensko
|
sve ovisi o situaciji i o stupnju veze, neka baza mora postojati, neki temelj, cvrstina za dalje. osobno ne bih mogla tako sto, no znam ljude koji uspjesno odrzavaju takvu vezu, no dakako da se vidjaju barem jednom na mjesec, ovisi o okolnostima, iako nekada i to izostane, no uglavnom, moze se, tko je zreo dovoljno i spreman je na to. |
|
_________________ Za sve postoji rjesenje |
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Evo, moja traje već 1 godinu i 4 mj. Krenula je kao veza na daljinu i takva za sad i ostaje. I još je dečko mlađi od mene. On je na početku svog faxa a ja na kraju svog. Mnogi bi rekli da sam mazohist, no iskreno, imala sam prethodno normalnu vezu od 5 godina i nisam bila ni upola toliko sretna kao s ovom osobom. Teško je i dovodi do ruba ponekad ali ako imaš taj neki zacrtani cilj, a to je ta nekakva jebena točka spajanja gdje to jednog dana neće biti na daljinu onda ima smisla. Ako tako nešto ne postoji onda niti veza nema smisla. Onda će ti to biti samo mučenje u nedogled.. Ali sve je moguće.. kao što je neka osoba gore spomenula, nekad su ljudi išli u vojsku po godinu dana, nije bilo ni fejsa ni neta ni svakodnevnog telefoniranja.. Naravno da je lakse, ako je situacija jednostavna ali ne treba suditi knjigu po koricama, samo zato sto je drukcije ne znaci da je losije.. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Daleko od očiju, daleko od srca... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
KittyCatIvy je napisao/la: ›
kao što je neka osoba gore spomenula, nekad su ljudi išli u vojsku po godinu dana, nije bilo ni fejsa ni neta ni svakodnevnog telefoniranja..
|
misliš da se nisu prašili okolo, samo se manje znalo o tome (nije bilo fejsa), nažalost ovo što simo031 kaže je prečesto i istinito |
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
ma ak ja nju ne mogu zagrlit, pomirisat kosu, pljasnit po dupetu,onak muški ko seljak, ako ju ne mogu pogledat čupavu kad se probudi, sklupčanu kad spava, ili ak se ona ne može vješat po meni ko mlado majmunče, ak me ne može pogledat onim sretnim pogledom, ak mi ne može objesit ruke oko vrata, jebo ti to sve..nije to za mene..i ne vjerujem u te daljinske veze.. |
|
|
|
|
|
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ehhh, ta ljubav.Prije mjesec dana prekinio sam koliko god je tu bilo muke , prepirki, svađa i svih ostalih stvari i sitnica jedan najljepši dio u životu, nešto što ću pamtiti zauvijek i držati u srcu pa makar me sad doživotno peklo što je to sve završilo kako je.. Jedno prekrasno iskustvo, živiš za dan kad će te se opet vidjeti, dani prolaze ko ludi kad znaš da češ vidit nekog dalekog koga obožavaš, za koga bi sve napravio.. Mladost, ludost rekli bi ali šta ću, za sve avanture sam i još kad se uklopi sa velikom porcijom ljubavi, nema kraja ludostima. Ta spavanja po kolodvoru(-ima), skupljanje svake kunice koja se nađe u novčaniku, cijelodnevno žicanje staraca za koju kunu, ne spavanje po 2-3 noći radi puta i tako toga, hodanje cijeli dan tim gradom jer nemaš gdje bit na zatvorenom osim u kafićima (čitaj: mlada jako mlada cura i sve je jasno), zagrljaj i poljubac nakon dužeg (nekad kraćeg) vremena, sve te nenormalne 24-satne priče mobitelom i ostale stvari koje se ne zaboravljaju.Svu žrtvu veze snosio sam ja, ali ne žalim toliko za tim koliko za izgubljenom osobom.
Ako imaš, ko što rekoše neka osoba iznad, emocionalnu zrelost sve ide, večina ljubavi prođe pa makar bila i u istom kvartu, tako je prošla i ova ali ako imalo imaš u glavi i u srcu, to će ti ostati kao ime urezano u kamen u srcu i pameti za cijeli život.
Nije za svakog, ali eto..
Vidjeh,probah, a za dalje i jel bi to ikad više ponovio, što vrijeme i život kažu tako će i biti.. |
|
|
|
|
|
|
|