Autor |
Poruka |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Ovako, danas sam pričao s jednim kolegom koji je inače rodom iz amerike, pa mi je spomenio tzv. loto vizu... naime, radi se o tome da svake godine vizu za ameriku dobije 50,000 ljudi, pa me zanima ima li netko iskustva s tim i što mislite o tome... |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pa to ti je lutrija za zelenu kartu koju svake godine organiziraju USA. Ispuniš upitnik i ulaziš u bubanj i čekaš izvlačenje. Hrvati mogu sudjelovati!Meni je ovaj mjesec već 5-6 puta iskočio link na tu lutriju i to na hrvatskom iako sam posječivala neke strane domene. |
|
|
|
|
|
sale car
|
ok, a kolko je to sigurno ovo ono, jel zna netko nekog tko je to isprobavao? |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
ma bježi od toga.
dođeš u ameriku, daju ti pušku i šutnu te u afganistan. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Okanite se Amerike. Hrvatska je obećana zemlja.
Nema toga što nam do sad nisu obećali. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
je, a fax je inace tamo vrlo lako upisati, i jos lakse ga coltati |
|
|
|
|
|
sale car
|
maniche je napisao/la: ›
ma bježi od toga.
dođeš u ameriku, daju ti pušku i šutnu te u afganistan.
|
nije istina, dobiješ lopatu i ideš kopat kanale
šalu na stranu, kako mi je pričao taj kolega iz amerike, kaže da dobiješ stan u najam i da ti država plaća kao socijalnom slučaju dok ti ne nađu posao ( ili sam ne nađeš ), a onda se dalje sam brineš za sebe... meni se primamljivo čini... |
|
|
|
maniche
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma bježi od toga.
dođeš u ameriku, daju ti pušku i šutnu te u afganistan.
|
nije istina, dobiješ lopatu i ideš kopat kanale
šalu na stranu, kako mi je pričao taj kolega iz amerike, kaže da dobiješ stan u najam i da ti država plaća kao socijalnom slučaju dok ti ne nađu posao ( ili sam ne nađeš ), a onda se dalje sam brineš za sebe... meni se primamljivo čini...
|
imam par frendica koje su kao studentice išle tamo raditi i bilo im je ok.
ali ako je ovo nešto za stalno..ne znam, imaju i oni problem nezaposlenosti..oko 10% ak se ne varam, što bi uvozili strance,davali im stan,socijalu i tražili im posao?
možda, ali ćeš onda brat voće po plantažama. |
|
|
|
|
|
sale car
|
imam par frendica koje su kao studentice išle tamo raditi i bilo im je ok.
ali ako je ovo nešto za stalno..ne znam, imaju i oni problem nezaposlenosti..oko 10% ak se ne varam, što bi uvozili strance,davali im stan,socijalu i tražili im posao?
možda, ali ćeš onda brat voće po plantažama.
|
bolje i 10% nego preko 30% koliko je u osijeku
ma što god da radiš ne može biti gore nego što je ovdje... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
maniche
|
njihovih 10% je oko 25 mil. ljudi.
nemojte se ljudi zavaravati, nije više nigdje kao što je bilo. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
sale car
|
njihovih 10% je oko 25 mil. ljudi.
nemojte se ljudi zavaravati, nije više nigdje kao što je bilo.
|
sve mi je to jasno da nije kao što je nekad bilo, ali gdje god da odeš puno će ti bolje biti nego u lijepoj našoj... ovdje se vlada ponaša prema svojim građanima gore od svinjogojca prema svinjama... eto imamo u tom slučaju privilegiju što nas ne kolju... |
|
|
|
akis
Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
Zaboravite sve stranice sto reklamiraju green card lottery uz placanje. Jedina legalna stranica za to je ova:
http://www.dvlottery.state.gov/
Rok za prijavu kandidata za izvlacenje 2011je zavrsen negdje u 11. mjesecu prosle godine. Svake godine se prijavi izmedju 5 i 7 milijuna kandidata iz cijelog svijeta tj. onih zemalja kojima je dozvoljeno sudjelovanje u lutriji. Zatim se izvlaci 55000 kandidata od kojih 50000 dobije "green card" ali tek kad obave potrebne razgovore u US ambasadi.Prosle godine je iz Hrvatske izvuceno oko 70 viza. Prijava je jednostavna i BESPLATNA ! |
|
_________________ Daj meni Beck´s i njima šta će |
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
@... ne zavaravaj se. koliko god je ovdje sranje- ipak si doma. svugdje dalje si stranac, a to je u ovim vremenima itekako teško biti. imam puno prijatelja koji žive vani i govorim ti ovo iz prve ruke i s najboljom namjerom. svijet ide u kurac i zato- sjedi kući... ili odi na sezonski rad preko ljeta na tri mjeseca, zaradi hrpu love, malo putuj... za to nije problem dobiti vizu, a s pola prve plaće platiš si avionsku kartu i vizu. |
|
|
|
|
|
|
|