Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Čisto ubit dosadu i pogledat "šta ima"...
Iako moram reči da se forum lagano pretvorio u pušionu, prije je bilo puno konstruktivnijih rasprava. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stella, zbog tebe su ti kikirikiji izgubili smisao!
Ti to djeliš šakom i kapom
čemu služe,btw?
|
Jel ti to žicaš kikirikije? Eo onda šačica kikirikija za tebe...
Btw, a inače ti kikiriki služi kao nagrada za post koji napišeš, a da nije u čavrljanju i offtopicu, a kad otvoriš svoju temu dobiješ 2 kikirikija, a inače 1.
No, možeš ih i donirat drugim korisnicima...
Recimo, netko napiše neki post koji ti se svidja, i onda mu doniraš svojih nekoliko kikirikija...
Tako i ja, kad mi se svidi nečiji post, doniram...u posljednje vrijeme malo češće ima takvih postova. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Volim zato jer sam našla brdo prijatelja, poznanika, a i supruga.
|
<3 |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Stella1989
|
Frost je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la: ›
Volim zato jer sam našla brdo prijatelja, poznanika, a i supruga.
|
<3
|
Jesi i ti našao supruga ili ti ono znači da se slažeš s prva dva, a treće izostavljaš? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Jesi i ti našao supruga ili ti ono znači da se slažeš s prva dva, a treće izostavljaš?
|
Oni koji trebaju će shvatiti moj komentar |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Stella1989
|
Jesi i ti našao supruga ili ti ono znači da se slažeš s prva dva, a treće izostavljaš?
|
Oni koji trebaju će shvatiti moj komentar
|
Mislim da sam skontala, samo sam htjela provjeriti. |
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
volim osijek031 jer se tu baš fino posvađat i provocirat ljude i onda ljudi zabriju i svađaju se s tobom a ti vrištiš od smijeha za kompjuterom kakvih paćenika ima xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Frost
|
Mislim da sam skontala, samo sam htjela provjeriti.
|
Mislit i znat... |
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
Oni koji trebaju će shvatiti moj komentar
|
Tako je.
Volim ga jer volim i Osijek o kojemu prenosi vijesti.
A zavoljela sam i društvo koje sam upoznala,a našla i prijatelje koji dođu baš kada treba. Istina,ta ekipa baš i ne piše više na stranicama foruma,no piše na stranicama mog života.
eh,da nađoh ovdje i dečka. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
volim osijek031 jer se tu baš fino posvađat i provocirat ljude i onda ljudi zabriju i svađaju se s tobom a ti vrištiš od smijeha za kompjuterom kakvih paćenika ima xD
|
da da ... to to ... a ne mogu te udariti ! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la: ›
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
volim osijek031 jer se tu baš fino posvađat i provocirat ljude i onda ljudi zabriju i svađaju se s tobom a ti vrištiš od smijeha za kompjuterom kakvih paćenika ima xD
|
da da ... to to ... a ne mogu te udariti !
|
xe,xe! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
always ready je napisao/la: ›
Trenutno sam nezaposlena pa ubijam dosadu
|
zbog zajebancije i pečene prasetine
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
i ljudovi koje sam upozno i s kojima sam se zapio (makar ponekad jedini pio) i roštiljo i skako po koncertima |
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Meni se sve više gadi Osijek031.
Razlog tomu su novopridošli forumaši koji nisu u stanju sastaviti dvije smislene rečenice i spamaju sve jebene teme.
I otvaraju glupe teme.
Evo, ih, pišu već i u ovoj temi |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Čisto ubit dosadu i pogledat "šta ima"...
Iako moram reči da se forum lagano pretvorio u pušionu, prije je bilo puno konstruktivnijih rasprava.
|
i konstruktivnijih forumaša koji su pobrali crvene kartone |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
|