Autor |
Poruka |
blaki Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Pozdrav,
Zna li netko gdje naci povjerenika za TV pristojbu u Osijeku. Kupio sam stan u Osijeku prosle godine u studenom, bivsi vlasnik me prijavio za TV pristojbu, a inkasatora "ni od korova".
Ne bih ja bas puno zurio da ga nadjem ali dug se gomila, a treba i digitalni risiver pa se nadam bonu.
Hvala unaprijed na informacijama.
blaki |
|
|
|
|
|
tomiks Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
pošalješ hrt-u mail, i oni ti pošalju kontakt inkasatora...najjednostavnije |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
ili još jednostavnije nazoveš ih na (01) 6342 634 , al teško da će ti se javit na taj broj jer su pizdice...a ako se ne jave onda ih nazoveš na (01) 6342 634 i tu sve saznaš |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ili kupiš reciever za 150 kuna a pristojbu i dalje ne plaćaš. Pošto ti taj bon vrijedi nekih 75 kn i nije baš neki popust. lol |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
Ili kupiš reciever za 150 kuna a pristojbu i dalje ne plaćaš. Pošto ti taj bon vrijedi nekih 75 kn i nije baš neki popust. lol
|
Negdje ti taj bon ni ne vrijedi, tj. za neke racievere. Bila nedavno u Mercatoru i jedan dečkov susjed trebao kupiti reciever, stariji čovjek pa se ne konta u to...
I odabrali mi reciever, donijeli na blagajnu, čovjek izvadio bon, kad ono, čiko na blagajni kaže: "Na taj reciever ne obračunavamo popust." Mi onak stojimo i gledamo, u nevjerici. Nisam dosad čula da biraju na koje će dati popust kad im doneseš bon, a na koji ne. I kao napričao on neto kao da imaju takav dogovor s dobavljačima, a isti taj reciever u Intersparu možeš kupiti uz bon, tako da...očito svi mogu kako žele...
Stvarno, jel bilo tko od vas naišao na tako što? Bilo gdje da se kupuje reciever popust od 75 kn vrijedi bio taj reciever 150 ili 300 kn, a u Mercatoru se to onda ni ne isplati kupovati...osim ako nećeš kupovati neki skuplji reciever pa ti tek na taj obračunavaju popust. A praktički ti bon može propasti ako želiš onaj reciever od 150 kn koji možeš bilo gdje kupiti uz bon, a u Mercatoru ne možeš već moraš platiti svih 150 kn... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Nije mi jasno zašto bi se prijavio, ako ga nisu sami pronašli!!! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
pa naravno da ne moš dobit popust na baš bilo koji receiver
pa mora netko paru okrenut na tome, mislim, halo |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
blaki je napisao/la: ›
Pozdrav,
Zna li netko gdje naci povjerenika za TV pristojbu u Osijeku. Kupio sam stan u Osijeku prosle godine u studenom, bivsi vlasnik me prijavio za TV pristojbu, a inkasatora "ni od korova".
Ne bih ja bas puno zurio da ga nadjem ali dug se gomila, a treba i digitalni risiver pa se nadam bonu.
Hvala unaprijed na informacijama.
blaki
|
Kako je tebe bivši vlasnik stana prijavio? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa naravno da ne moš dobit popust na baš bilo koji receiver
pa mora netko paru okrenut na tome, mislim, halo
|
da..a naša draga država dala popust na vivaxe pa te reciver izađe 100 kn umjesto 175..a ne vrijedi ni 50 kn |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
maniche je napisao/la: ›
da..a naša draga država dala popust na vivaxe pa te reciver izađe 100 kn umjesto 175..a ne vrijedi ni 50 kn
|
Al očito pojedinci mogu kako žele...nažalost... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
Anastazija je napisao/la: ›
Kako je tebe bivši vlasnik stana prijavio?
|
Hvala još jednom svima na odgovorima. Anastazija u pravu si, nisu prihvatili njegovu prijavu, ali se prije neki dan pojavio inkasant i riješio sam dug. Stupio sam u vezu i sa povjerenikom za Osijek.
Usput vezano za digitalni prijam na site-u HRT nađoh i slijedeće:
Citat: ›
08.02.10. Starost: 6 dan(a)
Gašenje analognih TV odašiljača u D3
Od 3. ožujka 2010. gledatelji koji žive na području digitalne regije D3 Međimurska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, a koji nisu nabavili i instalirali samostojeće digitalne zemaljske prijamnike ili nabavili televizore s ugrađenim DTV (digitalnim) modulom NEĆE moći pratiti niti jedan televizijski program državne razine.
|
Što se dogodilo sa Osječko-baranjskom županijom? Zar nije digitalizacija trebala početi od 03. ožujka i kod nas? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 20:22; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
Požurio sam s pitanjem. Evo nađoh odgovor:
Citat: ›
03.02.10. Starost: 12 dan(a)
Rokovi gašenja analognog signala
Novi prijedlog za promjenu rokova gašenja analogne televizijske mreže odašiljača nacionalnih televizija je niže naveden u tabeli. Prijedlog o promjenama datuma gašenja ATV-a po pojedinim regijama je upućen Vijeću HAKOM-a na odobrenje.
NOVI PRIJEDLOG ROKOVA UPUĆEN VIJEĆU HAKOM-a NA ODOBRENJE
D3
Međimurska
Varaždinska
Koprivničko-križevačka
dio Bjelovarsko-bilogorske
3. OŽUJKA 2010.
D1
Osječko-baranjska,
Vukovarsko-Srijemska
dio Brodsko-posavske
25. SVIBNJA 2010.