Autor |
Poruka |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
I ko kaže da nemaš koristi od cigarete- pa s cigaretom izgledaš cool
Ak ste gledali onu epizodu 3.kamenčića od sunca kad se dick propušio jer je vidio svog učenika s cigaretom koji je dok je prislanjao cigaretu ustima odjednom izgledao cool a kad ju je odmicao više ne..  Eto i vanzemaljci misle da je pušenje cool..
Glupo mi je što su ukinuli recimo epizode tom i jerrya u kojima puše cigare ili u novim epizodama lucky luke više ne puši a prije ga nisi mogao vidjeti bez cigarete u ustima..kao djeca će se propušiti ako vide da njihovi crtani junaci puše.. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
S cigaretom nisi sam.
(drina bez filtera)  |
|
|
|
|
 |
Marigold
|
Točno.
korisna je i dok čekaš nekoga, šta bi radio recimo tih pol sata ak ne bi zapalio koju.. |
|
|
|
 |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol:  Muško
|
A zašto ti provodiš vrijeme na forumima kad ga mozes potrošiti na puno pametnije stvari? |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
A zenska glavo ? Ajd na pijacu, ku'aj rucak, saugaj, peri prozore, peglaj ves..  |
|
|
|
|
 |
chiara
Ukupno postova: 97 Lokacija: CH Spol:  Žensko
|
sve mi je poznato.... da pusenje steti zdravlju i bla bla.... i opet pusim...(iako pokusavam prestati, ali nemam bas neke volje), ali nije toliko stvar u ovisnosti, koliko u navici; jebes kavu bez cigarete.... itd.
iako sam pusac pokusavam biti tolerantna prema osobama koje ne puse, cak prije dok se u vlaku smijelo pusiti nikada nisam sjedila medju pusacima, bilo mi previse dima, pogotovo rano ujutro... ali mi je doslo da babe izbacim iz vlaka, koje su prolazeci kroz dim svasta nesta trabunjale glede pusenja i pusace.... pa tko ih je tjerao da tamo prolaze... e upravo mi takve pre pedantne iliti ajmo reci kao korektne osobe idu na nerve... pa dobro ne treba pretjerivati, mislim da su svim pusacima jasne posljedice pusenja, ali bas mi treba neka pametnjakovicka ili pametnjakovic, koji ce me podsjecati na to... moj zivot, moja odluka....
da... i to da li sam ja kao pusac tolerantna prema drugima, to je stvar karakteram isto tako se moze reci i obrnuto... ali da osudjujem nekoga a priori samo zato sto je pusac ili ne.... ma daj.... |
|
|
|
|
 |
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Same reason you do! Ali ovo nije štetno! |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...OK, nije štetno...ali pitanje je bilo da li dati 20 dnevno na vlastiti užitak ili ne, bez obzira koliko štetno bilo... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Ženska_glava
|
ovisi o čovjeku! ali, jako je loše ako ih "moraš" kupiti, jer si postao ovisan... :/ |
|
|
 |
Marigold
|
Pa moraš kupovat i hranu jer si ovisan i o njoj..
sad me ti malo podsjećaš na pukija..  |
|
|
|
 |
Ženska_glava
|
Nemojmo se vrijeđat...
OK, to je u redu, ali hrana nije štetna...pa, dobro, je ako se pretjeruje... ali, ako ćemo tom logikom, sve je štetno (ako se u tom pretjeruje). |
|
|
 |
 |
|