Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
di mi zivimo? |
|
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Jutros sam s prijateljima vidio tijelo na putu do škole ispred kolodvora. Svi smo se šokirali. Užas |
|
|
|
|
|
chica Ukupno postova: 44 Lokacija: tu negdje... Spol: Nebitno
|
Odvratno...a tamo na tom kolodvoru bi trebao biti i neki zaštitar, ako se ne varam...i to kod policijske postaje. Osijek postaje divlji zapad |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
nažalost postajemo, baš kao što je to chica naveo/la, divlji zapad... više ne možeš normalno hodati ulicom u svom gradu, a da se ne moraš bojati da će ti doći neki manijak s leđa i ubiti te... |
|
|
|
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ako lik moze ubiti zenu gotovo pred policijskom stanicom, sto bi trebali drugi gradjani misliti o svojoj sigurnosti??
Odsetao je do centra grada i sjeo na kavu, u meduvremenu ga niti jedan cipelic nije uocio...
STRASNO, ne divlji zapad nego umobolnica... |
|
_________________ -------- :X
Complaining is silly. Either act or forget.
Stefan Sagmeister |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lako je za cipelice ... ne mogu oni svakoga cuvati ... a i uhvatili su ga za pola sata.
mene vise zanima kako je on unatoc prijasnjem nasilju i kriminalu bio na slobodi! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Tužno je to što će on vjerojatno ponovno bit na slobodi, a tako šta više ne smije vidjet sunca. |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Šokirana sam! Koji užas! Žena ni kriva ni dužna; svatko od nas ponekad čeka tramvaj ujutro i mogao je biti na tom mjestu u to vrijeme! Ritam zločina se ubrzao: i u ZG nađeno nekakvo unakaženo truplo, vjerojatno mafijaški obračun. A našli ga kajakaši na treningu - opet nedužni prolaznici... Ovakve stvari kad čovjek vidi pretpostavljam da poslije ima PTSP. |
|
|
|
|
|
lady_di Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Kad sam pročitala ovu vijest počela sam ozbiljno razmišljati o nabavljanu suzavca koji ću imati uvijek u svakom trenutku kraj sebe u džepu! Od danas mi neće biti svejedno prolaziti tamo, a to je moja svakodnevna ruta za odlaske u grad, na faks... |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
ček ti bi suzavac bacila u gradu? pa ženo jes it normalna, ne bi ništa postigla jednako bi billo i tebi i napadaču. mislim da si misla na neke druge obrambene sisteme. suzavac ti je ono u bočici što u zatvorenim prostorima dobro dođe da se ekipa istjera iz zaklona
ti si vjerojatno misla na "pepper spray". mislim znam da si na to misla, al se samo pravim pametan |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
A mene naprosto čudi to što nikog nije bilo ujutro u 6h.
Pa preko puta je pekara, ljudi obično u to vrijeme prolaze tuda..ne, ne smijem misliti da su prolaznici okretali glavu ne željeći pomoći (pozvati policiju).
To me užasava više nego slobodan manijak. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
lady_di Ukupno postova: 46 Spol: Nebitno
|
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ček ti bi suzavac bacila u gradu? pa ženo jes it normalna, ne bi ništa postigla jednako bi billo i tebi i napadaču. mislim da si misla na neke druge obrambene sisteme. suzavac ti je ono u bočici što u zatvorenim prostorima dobro dođe da se ekipa istjera iz zaklona
ti si vjerojatno misla na "pepper spray". mislim znam da si na to misla, al se samo pravim pametan
|
Da, na to sam mislila! Samo se nisam mogla sjetiti kako se to kaže na hrvatskom! |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
snaša je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A mene naprosto čudi to što nikog nije bilo ujutro u 6h.
Pa preko puta je pekara, ljudi obično u to vrijeme prolaze tuda..ne, ne smijem misliti da su prolaznici okretali glavu ne željeći pomoći (pozvati policiju).
To me užasava više nego slobodan manijak.
|
Upravo to! Nije istina da nikoga nije bilo na cijelom trgu ili oko njega koji nije vidio što se događa! Ili u kućama, pekari...Ma strašno! Mislim da je dobar dio ljudi izgubio i ono malo ljudskosti što je imao. Samo okrenu glavu i prođu. Vidim to i sam kada nekome treba pomoć na cesti. U zadnje vrijeme dva puta sam stao pomoći a gledam ljude kako prolaze u toplini svojih auta i ne žele stati, pitati treba li pomoć. Žalosno. Jako žalosno... |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Zanimljivo.
Policija je pozvana tokom premlacivanja ili neposredno nakon. Policijska postaja je sto metara udaljena, a oni su ga pronasli 32 minute kasnije. Za 32 minute, ubijem isto toliko ljudi i prepjesacim cijeli Osijek. No znam u cemu je problem. U 6 je smjena, jel. Nedaj Boze da se ostane prekovremeno.
Zivila Milicija! |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
|
|