Autor |
Poruka |
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ne znam gdje bi stavila ovaj topik, pa ako ima zgodnije mjesto -premjestite ga
zanima me da li ima swarovski trgovina u osijeku, ili da se prodaje u sklopu s nekakvom drugom trgovinom?
i usput...volite li swarovski kristale? i sto najvise?
skupljate li neke figurice? |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
na par mjesta jesam vidjela swarovski stvarčice i/li stvarčice sa swarovski kamenjem, ali pošto je osijek u pitanju, ne bih baš bila najsigurnija da je to original... i nema ti swarovski trgovine u osijeku nigdje. naravno da nema nigdje |
|
|
|
|
|
l.l.
|
pa zasto to?
bas sam planirala nesto kupit a da ne nosim u avion mislila sam kupit tamo u osijeku...
bezveze
da li bi netko kupovao uopce da ima trgovina? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...kupovala bih ja, imaju prekrasnih stvarčica...bila sam nekoliko puta, u zg naravno da imaju sw. kristale...samo problem je što mi se svidja toliko toga... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
l.l.
|
i ja bih kupovala
kod tog je dobro sto i ne moras sve kupit sto ti se svidja, inace ni jedan od njih ne bi dosao do izrazaja
sto vam je bolje, nakit ili figurice? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...upravo tako...draže su mi figurice, obzirom da nakit inače ne nosim...a što se nakita tiče, toliko ima predivnim stvari da ako bih i imala nakit takve vrste, ne znam koliko često bih ga nosila...obzirom da je poseban... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
l.l.
|
e kad smo kod tog, kako se nose ona srca recimo, sto im vise na masnama?
ili je to samo da se objesi negdje
ja bi to nosila ali kako? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...nisam ih vidjela, sorry...kao što rekoh,više su me privukle figurice...ali, prošetat ću ovih dana do njihovog dućana u zg, pa javim... |
|
|
|
|
l.l.
|
ok, sad na njihovoj stranici vidim da pise ornament
ali ja bi to svejedno nosila negdje
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
...hm, evo kreativan savjet: skineš trakicu i sama si napraviš narukvicu ili privjesak ili lančić...pretpostavljam da u osk ima neki dućan sa priborom i ostalim za izradu nakita, recimo...čak možeš kupiti i gotovi clip za broš ili nešto slično... ... |
|
|
|
|
l.l.
|
ili ogrlicu neke vrste
zar ti nisi u osijeku?
...i to su ti dobre ideje, ja sam vec mislila da s tom trakom nosim |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ja nisam u osk, nažalost, već nekih šest godina ...ali trudim se ostati u toku i često dolazim...u zg sam, inače...odnosno u predgrađu zg...
...skini trakicu, svakako - uz kristal djeluje smiješno, radije si sama lijepo izabereš što želiš i napraviš...a možeš i mijenjati... |
|
|
|
|
Vinkovcanka Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
l.l. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne znam gdje bi stavila ovaj topik, pa ako ima zgodnije mjesto -premjestite ga
zanima me da li ima swarovski trgovina u osijeku, ili da se prodaje u sklopu s nekakvom drugom trgovinom?
i usput...volite li swarovski kristale? i sto najvise?
skupljate li neke figurice?
|
Neki dan sam u parfumeriji u Emezzetti vidjela prstenje i narukvice Swarovski. Inace za rodjendan sam dobila onaj privjesak za mobitel sa Swarovskijevim kristalom kupljen u Vukovaru. Jako mi se svidja sve, ali eto kao sto ste svi i sami zakljucili njihove trgovine u Osijeku bas i nema. Inace, ovo ljeto sam u Splitu bila bas u njihovoj trgovini u Splitu i cijene su bile ajme, astronomske. Ko voli, nek' izvoli. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...da, malo sam se i ja još raspitivala, u Hrvatskoj postoje samo u dva grada njihove trgovine i to je to...Zagreb i Split...a što se cijena tiče, jesu astronomske, ali ipak je to nešto što bi se moglo nazvati profinjenim stvarčicama... |
|
|
|
|
l.l.
|
pa je, dobro cijene su stalno i svugdje iste
ali opet, neces to kupovat stalno, pa ni svake godine ne |
|
|
|
|