Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ukratko kćerka mi iz nekog njoj i meni nepoznatog razloga ne može pristupiti svom face profilu i svom gmail računu. Lozinke nije mijenjala, ali unatoč tome ne može pristupiti svom računu. Na gmail-u joj ne priznaje odgovor na sigurnosno pitanje, iako je odgovor zasigurno točan.
Ako itko ima ideju kako riješiti problem, nek' raspali . Hvala . |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa lako moguće da ju je neko drugi zajebao |
|
|
simo031
|
saba je napisao/la: ›
pa lako moguće da ju je neko drugi zajebao
|
To sam joj i ja prvo rekao. Pristupala je svom gmail-u i facu sa tuđih računala i mobitela. Tražim riješenje kako vratiti fece profil . |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Face profil gotovo pa nikako, treba kontaktirati FB službu za korisnike, al do dana današnjeg nisam otkrio kako ni na koji način.
Gmail bi, pak, trebalo bit relativno lako vratiti. U teoriji
EDIT: Google je moj prijatelj. Idem to napisati na zid 100 puta.
Na navedenom linku biraš opciju i pratiš upute.
Što se Gmaila tiče...ako je promijenjena i sekundarna adresa... ne znam koliko će bit uspješno vraćanje passworda.
EDIT 2: opet ispadoh glup
http://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?hl=en&contact_type=ara&ctx=accounts |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
simo031
|
Frost je napisao/la: ›
Face profil gotovo pa nikako, treba kontaktirati FB službu za korisnike, al do dana današnjeg nisam otkrio kako ni na koji način.
Gmail bi, pak, trebalo bit relativno lako vratiti. U teoriji
EDIT: Google je moj prijatelj. Idem to napisati na zid 100 puta.
Na navedenom linku biraš opciju i pratiš upute.
Što se Gmaila tiče...ako je promijenjena i sekundarna adresa... ne znam koliko će bit uspješno vraćanje passworda.
EDIT 2: opet ispadoh glup
http://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?hl=en&contact_type=ara&ctx=accounts
|
Hvala na pokušaju da mi pomogneš međutim …
Na gmail-u je izmijenjeno i sigurnosno pitanje i sekundarna adresa. Tako da su svi moji pokušaji da kćerki vratim gmail bili jalovi. Pretpostavljam da je gmail nepovratno izgubljen i sav sadržaj inbox-a?
Naravno kako jedno zlo nikad ne dolazi samo, profil na facu je otvoren baš sa tom izgubljenom gmail adresom. No, face profil sam joj uspio vratit prijavivši i da joj je i gmail hackiran. Eto to je ukratko sve. |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Na www.bild.de su jućer bila upozorenja da kinezi hakiraju Gmail i preporučeno je korisnicima da provjere aktivnosti na svom računu i promjene lozinke ako je nešto čak i malo sumnjivo! Inače,google nema zasad rješenje-kažu da se radi o osveti jer su se povukli iz Kine. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ja bih prije rekla da je hakiran gmail
naime
u gmail se upalo ili preko mutave lozinke tipa datum rođenja ili je hakirano putem sigurnosnog pitanja koje je bilo what's your pet's name ili nešto slično
čim se ušlo u gmail pormjenjen je passworrd, sigurnosno pitanje i sekundarni mail
zatim
ako je gmail mail za ulogiravanje na FB onda se lako dolazi do zaključka da je hakiran FB acc putem gmail-a
lijepo se poslalo da je zaboravljen password i FB je poslao sigurnosni password na gmail
i tak' je netko preuzeo FB profil i tamo izmijenio šifru
osim toga nema mi logike da je gmail hakiran od strane kineza uz činjenicu da sad na FB ima otvoreni profil i naglo je počela gomilati frendove za koje ne zna tko su
p.s. ovo je sve još logičnije ako joj se na "infu" FB vidi mail s kojim se ulogirava ?!
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na gmail-u je izmijenjeno i sigurnosno pitanje i sekundarna adresa. Tako da su svi moji pokušaji da kćerki vratim gmail bili jalovi. Pretpostavljam da je gmail nepovratno izgubljen i sav sadržaj inbox-a?
Naravno kako jedno zlo nikad ne dolazi samo, profil na facu je otvoren baš sa tom izgubljenom gmail adresom. No, face profil sam joj uspio vratit prijavivši i da joj je i gmail hackiran. Eto to je ukratko sve.
|
|
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Frost
|
Simo, jesi probao ovaj link za gmail? Budući da traže neke detalje koje samo vi možete znat. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Frost
|
PEGY je napisao/la: ›
Na www.bild.de su jućer bila upozorenja da kinezi hakiraju Gmail i preporučeno je korisnicima da provjere aktivnosti na svom računu i promjene lozinke ako je nešto čak i malo sumnjivo! Inače,google nema zasad rješenje-kažu da se radi o osveti jer su se povukli iz Kine.
|
Hakiraju accountove kineskih aktivista. Baš im treba account od nekog iz ove prčije od grada |
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
simo031
|
Frost je napisao/la: ›
Simo, jesi probao ovaj link za gmail? Budući da traže neke detalje koje samo vi možete znat.
|
Ma probali smo, ali kćerka mail koristi vrlo rijetko (skoro nikako) . Svu komunikaciju obavlja preko FB-a . Tako da nije mogla određeno odgovoriti na postavljena joj pitanja pitanja. Od FB-a čekam novi aktivaciski mail za profil (na novu adresu) jer smo prijavili da joj je hakiran i mail i face profil i vjerujem da je to riješeno. Iako je moja ćera (valjda nestrpljiva kao i većina mladih) već otvorila novi profil na FB-u tako da sad to sranje više kopa mene nego nju.
Uzgred budi rečeno, poštapalicu google je Vaš prijatelj sam vrlo često čuo u Spinu . Znači li ti to što?
P.S. Iskreno se nadam da je ono "vi" u tvom postu značilo kćerka i ja, jer u protivnom je bilo nepotrebno. |
Zadnja promjena: simo031; 27.03.2010. 14:29; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
simo031
|
MissTake je napisao/la: ›
ne budi vulgaran ... Barem smo naznačeni na karti ... Hrvatske ...
|
Nažalost samo naznačeni na karti i ništa više ... |
|
|
|
|
Frost
|
simo031 je napisao/la: ›
Uzgred budi rečeno, poštapalicu google je Vaš prijatelj sam vrlo često čuo u Spinu . Znači li ti to što?
|
čuo sam to u nekoliko različitih tumačenja, najbolje je pitat Google jer Google sve zna |
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
isti problem se i meni dogodio. fejs je vraćen, ali gmail je nepovratno izgubljen...
btw, jel' netko primjetio probleme s fejsom danas? evo, otvara mi sve stranice uredno osim fejsa. |
Zadnja promjena: Svebor; 31.08.2010. 14:47; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
|
|