Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...ma, da, kužim - ali bash svaki put?...u različito vrijeme?...
|
Hm, ponekad zna biti kojekakvih bot-scanova i onda se server malo optereti, ali trenutno bi se sve trebalo ucitavati superbrzo. Konkretno, generiranje ove stranice je trajalo (Vrijeme: 0.8458s). Ostatak vremena otpada na prijenos, ali buduci da se koristi gzip-on-the-fly, to bi trbalo ici poprilicno brzo.
Preko koga se spajas na Net?
@legica_os, kad se surfa preko chat-n-surf.osijek031.com onda sve ide sporije jer to onda ne ovisi samo o Osijek031.com. Ako bas zelis chatati i surfati u isto vrijeme, "brze" rjesenje je surfanje u 2 taba - u jednom chat, u drugom surf. ;-)
Gabbly chat se vise ne koristi na portalu Osijek031.com. Trenutno se koristi flash chat (dakle, nije potrebna Java i sl.), na adresi:
|
Zadnja promjena: Leon; 13.09.2007. 8:41; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Nema to veze, osim ako nisu svi pokrenuti u isto vrijeme Ako ti šteka i iz explorera i opere onda je do tvog kompa, ako ti ne šteka iz drugih browsera onda je do firefoxa... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...čini mi se da je firefox u pitanju... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
ilija
|
anakonda je napisao/la: ›
...čini mi se da je firefox u pitanju...
|
Isto kao i legici_os: probaj iz explorera pa vidi jel' brže, ima dosta faktora o kojima ovisi brzina učitavanja web stranice ... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ide brže... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
@Leon upalim plutajući chat i čitam forum istovremeno i moram čekat 5min da mi otvori bilo koji post a ne daj Bože da odgovorim na nešto...a zna me i tako izbaciti povremeno sa tog chata i otvori mi se neki post sa foruma,nešto totalno bezveze...a bolje da ti ne kažem koliko mi treba sad kad sam na faksu(na predavanjima ) pa preko firefoxa idem,nešto straššššššššššššno,ovdje je linux a to je takav shit...tješim se kad dođem doma pa kao brže ide ...
ps:nema ie ovdje..probat ću doma... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ilija
|
Eto onda barem znaš gdje je problem Reinstaliraj firefox ili ga malo počisti s kojekakvim registry tweakerima ... |
|
|
|
|
ilija
|
Oho! Nema više gabblya, neki novi chat je u igri... Flashchat koliko vidim... |
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
ak je tako ,hajdmo isprobati i ovaj pa ce mo vidjet |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Jeff Murdock je napisao/la: ›
Java ga odnija ne radi ni iz firefoxa ni iz explorera. Samo pi**i da ga neka skripda je**!
|
Chat je u flashu... Pokušaj updateat flash... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Gabbly chat se vise ne koristi na portalu Osijek031.com. Trenutno se koristi flash chat (dakle, nije potrebna Java i sl.), na adresi:
|
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|