Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la: ›
i dabog da ti stela mačiće rađala
|
Koji si ti majmun!!! Joj, idem vrijeđati inteligentne životinje...100koooo!!!! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
200ko, aha, štaš sad
ONTOPIC: ajd u kurac i ja ovaki nezahvalni majmun... |
|
|
Stella1989
|
200ko, aha, štaš sad
ONTOPIC: ajd u kurac i ja ovaki nezahvalni majmun...
|
100ko jedna neodgojena...kontam da si ti mlatio svoje starce (k'o oni iz one vijesti) pa si postao taki nasilni majmun koji maltertira sve oko sebe!! Jao, opet vrijeđem majmune... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
|
picajzlo |
|
|
Stella1989
|
picajzlo
|
Ćelavcu jedan s mrljom na glavi! |
|
|
|
|
exHOP3on
|
čorava kravo |
|
|
Stella1989
|
čorava kravo
|
Govnasti kentauru! |
|
|
|
|
exHOP3on
|
abortirana droljo, dabog da ti nagurali mješalicu u analni otvor i začepili da ne možeš više tolko srat!
P.S. nadam se da shvaćaš postojanje ove teme, pomaže u stresnim situacijama |
|
|
Stella1989
|
abortirana droljo, dabog da ti nagurali mješalicu u analni otvor i začepili da ne možeš više tolko srat!
P.S. nadam se da shvaćaš postojanje ove teme, pomaže u stresnim situacijama
|
Tebi treba natrpat analni otvor cementom i prikovat jednu dasku da tak šta ne beljezgaš i ne spominješ Božje ime uzalud!! Šta jednu...5! |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
stella i ex @@ u p*** m*** jeste bolesni
danas dođem na faks i 3 glupače prođu u hello kitty majicama!!!! požališ odmah što nisi prof pa da ih porušiš na usmenom!!!!
j*** vrijeme mutavo i šugavo, kišu i planove ne isplanirane...
ma de ajte svi lijepo u mirkovce |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
exHOP3on
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Tebi treba natrpat analni otvor cementom i prikovat jednu dasku da tak šta ne beljezgaš i ne spominješ Božje ime uzalud!! Šta jednu...5!
|
glupačo retardirana, za razliku od tebe ja pričam na usta a ne na čmar ko ti pa zasmrdiš sve teme u kojima pišeš |
|
|
Stella1989
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Tebi treba natrpat analni otvor cementom i prikovat jednu dasku da tak šta ne beljezgaš i ne spominješ Božje ime uzalud!! Šta jednu...5!
|
glupačo retardirana, za razliku od tebe ja pričam na usta a ne na čmar ko ti pa zasmrdiš sve teme u kojima pišeš
|
Konjino jedna, ajde beži BRE u Mirkovce, stani im kod table točno na ulaz u tu vuko*ebinu da te mogu lakše naciljati i obuci se k'o Barbika jer sam čula da upucavaju i gayeve.
100ko jedna, ako kažeš da ti pričaš na usta, onda nemoj pravit od usta guzicu iliti čmaaar!!!!
OT: Neću stići kako sam trebala, vrištat ćuuuu!!!!! Kako me ovo živciraaa!!! |
|
|
|
|
exHOP3on
|
zašt da se ja posebno pripremam kad ti kao takva odma možeš bit meta... |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
jebo te led, što ga ljudi mogu srat... ej, al ono, gleda te u oči i SERE, EEEEEEEEEEJ
kučko |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
jebo te led, što ga ljudi mogu srat... ej, al ono, gleda te u oči i SERE, EEEEEEEEEEJ
kučko
|
x2 |
|
|
|
|
|