Autor |
Poruka |
mala20
Ukupno postova: 24 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
mala20
|
sorry društvo, niste skužili pitanje... tražim neki ljepi restoran sa malo intimnijom atmosferom... galiju sam napisala da odbacite tu ideju jer smo tamo već bili.... |
|
_________________ Pronađite ljepotu i radost, i pozovite ih da postanu stalnim gostima u vašem srcu... |
|
|
|
nobrainer Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma sta ces izlaziti ?
ako je godisnjica onda ste vec dovoljno zajedno bili vani.
skuvaj ti njemu kod kuce nesto dobro ako hoces jos koju godisnjicu ... nisu stari dzebe govorili da ljubaf dolazi iz stomaka |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
hihihi, zli ste!
dajte malo, cura je nova, niekusna ovdje na forumu , o, čito nije iz Osijeka, a vrlo moguće i mlada...
nije dobro obrazložila što, kako i zašto, događa se i najboljima...
iako, tema doista jest malo glupava - trebaju ići tamo gdje se dobro osjećaju i to je to. a ni savjet o pripremi jela u domaćoj atmosferi nije za bacit, jer ljubav IDE (i) kroz želudac
@mala20 ako imaš para i voliš malo fancy, odite u Lumiere |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
skuvaj mu pašta fažol |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
u biti je dobra tema. ili ideja za temu.
gdle u osijeku izaći na malo bolju večeru (ručak), tj. ima li koji pristoji restoran, a da nije pizzeria?
Bonus? Ništa drugo mi ne pada na pamet. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ONTOPIC: nema do privatnog aranžmana |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
mala20
|
Mlada sam 20god, studiram te nisam odavde. Dragom skuham ponekad večeru.... |
|
_________________ Pronađite ljepotu i radost, i pozovite ih da postanu stalnim gostima u vašem srcu... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam za Novu godinu bila u Hongkongu, kineskom restroranu u štrosiki, hrana mi je bila zakon, miran lokal. I da, s dečkom sam bila. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Đeram nije loš... |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Hong Kong je definitvno dobar izbor ako volite malo promijeniti kužinu. I baš je onako za parove. A osim njega jedino što nam je u gradu preostalo onako za parove je Lumier. Sve ostalo su manje više cigani (mislim živa glazba) i roštiljade. Nemaju baš previše ukusa a ni nekog izbora na meniju. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
mala20
|
Hvala svima na ukazanom strpljenju i odgovorima. Bili smo u tom kineskom prije dva tjedna, čisto sam se iznenadila uslugom. Toliko ljep prostor te poslugu konobara nisam doživjela. Nešto izvrsno. Eto jučer me zaprosio dragi, pa bi to bila večerica povodom zaruka i godišnjice |
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Makedonka |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|