nisam često u gradu a ne isplati mi se lutat po gradu pol dana, zna li netko gdje sad (ovaj i slijedeći tjedan) ima popust na obuću, točnije 'oću nove starke a ne želim platit punu cijenu kad se proizvode u kini.
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
hvala stella, no to sam vidio i ne želim toliko izdvojit za original iz kine, ove svoje sam platio 50 posto jeftinije, 250kn spešl edišn, i mislim da je to realnija cijena... tnx enivej
exHOP3on je napisao/la: ›
hvala stella, no to sam vidio i ne želim toliko izdvojit za original iz kine, ove svoje sam platio 50 posto jeftinije, 250kn spešl edišn, i mislim da je to realnija cijena... tnx enivej
Uuu...pa super! Ja se sjetila da imaju po gradu one velike reklame za Hervis s tim plakatom, pa sam na njihovoj stranici pogledala taj letak kad si napisao da tražiš starke. Nema na čemu.
Pozz
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
gledo sam to na ebayu al nemam iskustva pa sam odusto, kupio u feriviju, vjetnamske al bit će dobre godinu dvje...
P.S. nema popusta nema cuge
i da, traumo de makni me iz potpisa, nisam ni ja tebe imao
Kod nas je u Hrvatskoj otvoren novi online shop, sa stvarno super cipelama za svaki fency style, cijene su im super i koliko sam saznala iz maila, cipele su iz kine. Jako mi se svidja nekoliko sandalica i naruciti cu bar 1
maja osijeeek je napisao/la: ›
Kod nas je u Hrvatskoj otvoren novi online shop, sa stvarno super cipelama za svaki fency style, cijene su im super i koliko sam saznala iz maila, cipele su iz kine. Jako mi se svidja nekoliko sandalica i naruciti cu bar 1