Autor |
Poruka |
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mislite li da će ikada biti moguće napraviti ili izmisliti Perpetuum Mobile ili neki sličan stroj? Što nas čeka u budućnosti? Nagađajte! Hoćemo li biti kao ona obitelj The Jetsons iz crtića? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
moguce je...i to preko fuzijskog reaktora, na izradi kojega strucnjaci rade vec desetljece, i pretpostavlja se da bi do 2020. mogao biti kreiran...
Time bi se veoma pomoglo buduci da bi potpuno prestale koristenje nuklearnih reaktora te radija...Fuzijski rekator bi koristio jedno jedino gorivo koje bi potrosnjom obnavljao...Vec je napravljen u nekim manjim mjerama no za nesto vece treba jos rada i pokoje međuotkrice...
Za mene je veca nemogucca misija polizati svoj lakat |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Ženska_glava
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
moguce je...i to preko fuzijskog reaktora, na izradi kojega strucnjaci rade vec desetljece, i pretpostavlja se da bi do 2020. mogao biti kreiran...
Time bi se veoma pomoglo buduci da bi potpuno prestale koristenje nuklearnih reaktora te radija...Fuzijski rekator bi koristio jedno jedino gorivo koje bi potrosnjom obnavljao...Vec je napravljen u nekim manjim mjerama no za nesto vece treba jos rada i pokoje međuotkrice...
Za mene je veca nemogucca misija polizati svoj lakat
|
A ipak neki ljudi to mogu |
|
|
|
Ženska_glava
|
I nisam znala da su već skontali kako da to naprave... ajd napiši još nešto o tome, ako znaš... |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Ženska_glava je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A ipak neki ljudi to mogu
|
ja sam to uspio...i završio u gipsu..
a za perpetuum mobile, tko zna šta budućnost donosi? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Hvala, evil pooding... |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Normalno da je moguće,pa imam perpetum mobile na tavanu,lijevo od vremeplova! Al nemojte sad svima pričat! |
|
_________________ _________________________________
Uz Osijek do groba!!! |
|
|
|
Ženska_glava
|
joj, jel imaš možda i koji uređaj za teleportiranje? dobro bi mi došao... |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ženska_glava je napisao/la: ›
joj, jel imaš možda i koji uređaj za teleportiranje? dobro bi mi došao...
|
Ma imam,al ne da mi se toliko tražit. To sam davno bacio gore,kad smo prestali igrat "vije" u osnovnoj! |
|
_________________ _________________________________
Uz Osijek do groba!!! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...eh, kad netko izumi teleporter, nitko sretniji od mene..."Jim, beam me up"... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ženska_glava
|
A da se izumi takav uređaj (za teleportiranje) gdje biste pošli? U NY, Pariz, na Havaje, Atlantidu (ako ju nađu, hehe)...? |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Ženska_glava je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mislite li da će ikada biti moguće napraviti ili izmisliti Perpetuum Mobile ili neki sličan stroj? Što nas čeka u budućnosti? Nagađajte! Hoćemo li biti kao ona obitelj The Jetsons iz crtića?
|
ovisi sta podrazumijevas pod perpetuum mobile !?!
po meni on je vec otkriven i to zamisli u Osijeku, radi na konto sile teze tj gravitacije, znaci moguca primjena mu je trenutno samo na zemlji...e sada ako uzmes u obzir da perpetuum mobile ne trosi nikakvo gorivo i da nema gubitaka u njegovom radu tj da pokrece samoga sebe onda ti je ovaj strojcic to sto si pitala...inace bio je izgraden u Osjeckoj luci prije nekih par godina.
ko mi ne vjeruje neka se malo raspita |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Ženska_glava je napisao/la: ›
A da se izumi takav uređaj (za teleportiranje) gdje biste pošli? U NY, Pariz, na Havaje, Atlantidu (ako ju nađu, hehe)...?
|
U Osijek... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
fallen-angel je napisao/la: ›
inace bio je izgraden u Osjeckoj luci prije nekih par godina.
ko mi ne vjeruje neka se malo raspita
|
štadfak???!! |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
|
|