Autor |
Poruka |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Fotke su super.
Jedino što se Sjenjak u zemljišnim knjigama i dalje vodi kao oranica pa će nas oderati i za to, a mora se napraviti do nekog datuma....... /ili do ulaska Hrvatske u EU/. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
pa i sad nam grad izgleda tako razrovano.. jedino ima više automobila i zgrada... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
Mene samo zanima zašto ljudi u Osijeku ne znaju da je SJENJAK a ne Sijenjak????? |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
DanicaV
|
koliko mi je poznato ja znam. ljudi ovdje IJE općenito dodaju i gdje treba i gdje ne treba, za svaki slučaj. |
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Koliko god da je Sijenjak pogrešno, opet mi se više sviđa od Vijenca Šestog Slavonskog Udarnog Korpusa...... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
kobac Ukupno postova: 106 Lokacija: Čepin Spol: Nebitno
|
ja sam relativno zadovoljna s nasim gradom! kad sam ove godine prvi put bila u splitu zgrozila sam se! ocekivala sam (kao veci grad od Osijeka) puno puno vise nego sto sam vidjela. katastrofa. trebali bi biti zadovoljni s onim sto imamo i znat to odrzavat i cuvat |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...imamo super lijep grad...samo problem je u tome što je osijek poznat po svojim zelenim površinama...kojih je sve manje i manje...valjda ih je teško održavati, pa treba sve zalit betonom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
|
da, na Divaltovoj su upravo srušili dobar dio drveća, pa izgleda.........
na što će sve ličiti kada radovi budu gotovi, i još ako sruše i preostale drvorede zbog eventualne tramvajske pruge, strašno........ |
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...imamo super lijep grad...samo problem je u tome što je osijek poznat po svojim zelenim površinama...kojih je sve manje i manje...valjda ih je teško održavati, pa treba sve zalit betonom...
|
Mislim da ovo nije bas najtocnije. Doduse, mnogi drvoredi su stradali u prometnoj urbanizaciji zadnjih godina, ali mislim da postoji i obaveza svako stablo nadomjestiti (ukoliko je to moguce).
Osijek je stvarno grad koji ima puno zelenila, zelenih povrsina... zapravo, covjek ponekad ne zna gdje bi se prosetao, pa onda neplanirano provede koji sat vise u setnji ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ima, ali polako nestaju...ne radi se samo o drveću, radi o zelenim površinama...nekad je bilo toga i ispred katedrale, npr...pa travnate žardinjere ispred Rome, npr...odnosno za one mlađe, prekoputa Goldenčikena... ...malo tu, malo tamo i eto ti betona ko u priči... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
kobac Ukupno postova: 106 Lokacija: Čepin Spol: Nebitno
|
eto vam i članak na naslovnoj! Zelenila polako (ali sigurno) nestaje i to je činjenica! |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Al azto klinci ne moraju znati ništa o 1. i 2. Svjetskom ratu.. što je tek totalno ne logično.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ma ja sam prezadovoljan ovim gradom. Nikada se ne bih selio. Imam mogucnosti ici u njemacku, zagreb, split, ali iz osijeka ne idem nigdje, a kamoli iz hrvatske.
Ali sto je je zelenilo polako nestaje. U divaltovoj su porusili citavi drvored lijepog u zdravog drveca, ali su rekli i da ce zasaditi novo drvece, samo ne znam gdje.
Glavni nam je trg bas zakon, al ne bi skodilo da su tu i tamo napravili i malo travnate povrsine. Kao posadili tu i tamo koje drvo i misle da je to to, al ipak ne moze to bas pretezito popraviti sliku sivila
Vrt jagode truhelke ovako kako sam izgleda je uzasan. Sve je jednolicno i sumorno, samo nesto sitno zelenila, ali nista za razliku od onog kako je bilo.
Ako tako nastave za desetak godina nece nista od zelenila ostati.... |
|
|
|
|
|
|
|