Autor |
Poruka |
spin. Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
- tetura ulicama grada rušeći prometne znakove, uništavajući telekominikacijske i signalizacijske ormariće, parkirane automobile, pjeva i dernja se na sav glas, razbija prazne boce po nogostupima i asfaltu, zapišava ulaze i haustore i napada slučajne prolaznike !!!
Ovo su nepobitne činjenice sve do zadnje i stanje koje u Osijeku vlada već godinama, a ja se pitam što poduzimaju odgovorni organi reda, što poduzima gradska vlast i na kraju što poduzima država da stane u kraj ovakvom ponašanju koje kompletno društvo vodi u propast?! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Citat: ›
Ovo su nepobitne činjenice sve do zadnje i stanje koje u Osijeku vlada već godinama, a ja se pitam što poduzimaju odgovorni organi reda, što poduzima gradska vlast i na kraju što poduzima država da stane u kraj ovakvom ponašanju koje kompletno društvo vodi u propast?!
|
ne bi li pitanje trebalo zapoceti....što poduzimaju roditelji te balavurdije ? |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
DEMLAČKEPI Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
spin. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
- tetura ulicama grada rušeći prometne znakove, uništavajući telekominikacijske i signalizacijske ormariće, parkirane automobile, pjeva i dernja se na sav glas, razbija prazne boce po nogostupima i asfaltu, zapišava ulaze i haustore i napada slučajne prolaznike !!!
Ovo su nepobitne činjenice sve do zadnje i stanje koje u Osijeku vlada već godinama, a ja se pitam što poduzimaju odgovorni organi reda, što poduzima gradska vlast i na kraju što poduzima država da stane u kraj ovakvom ponašanju koje kompletno društvo vodi u propast?!
|
Sta tebi to smeta?
To što si ti cijeli zivot proveo sa mamom u kuhinji i ispred kompjutera neznači da moraju svi. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ček a tebi je društveni i opće prihvatljivo razbijat koševe po gradu, autobusne stanice, prevrtat kontejnere, uništavat prometne znakove, tuć prolaznike itd. ? |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
ma dobro...
treba shvatiti i te roditelje
zamisli..dođe ti klinac i kaže...tata...ja bi ajpod ja bi PS3 ja bi motor ja bi auto ja bi išao na skijanje...
nejednostavnije je reći djetetu....a zašto se ti ne bi drogirao kao i svi ostali |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
evo ti mali par eksera i idi se igrat u pijesak s drugom djecom |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
DEMLAČKEPI je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Sta tebi to smeta?
To što si ti cijeli zivot proveo sa mamom u kuhinji i ispred kompjutera neznači da moraju svi.
|
ajde ti frajeru fino se odvoji od krda, dođi do parkiranog automobila u kojem sjedi vozač pa mu fino otkini retrovizor.
čisto da vidimo koliki si frajer ti i ostatak nedojebanih debila. |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
da su napušeni ne bi razbijali. tako da autor ovog topica prvo nek proba prvi put zapalit joint pa onda nek krene s frustracijama |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Kodrann je napisao/la: ›
da su napušeni ne bi razbijali. tako da autor ovog topica prvo nek proba prvi put zapalit joint pa onda nek krene s frustracijama
|
potpisujem... |
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
jbg brate ovako zvuči ko oni babci što kažu da mladež puši fix. neki ljudi sa svojim puritanskim trkeljanjima stvarno idu u krajnost... |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Jesu samo meni već dopizdile ovakve teme?
Jest da je to ozbiljna situacija, al stalno se piše, svi seru, a niko ništa ne poduzima. Nem kruha od riječi i topica. |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa to je problem drzave
oni koji maloljetnima prodaju alkohol i cigarete su ili drzavne fime ili prijatelje drzave
roditelji nece biti ti koji ce reci a ti nemos van |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
-... što poduzima gradska vlast i na kraju što poduzima država da stane u kraj ovakvom ponašanju koje kompletno društvo vodi u propast?!
|
poduzima se puno u prevenciji i represiji.
barem 2 puta mjesecno objavi se neki od clanaka na koji se svi mi kolektivno cudimo, krstimo i bacamo sol preko lijevog ramena, gradonacelnik nam obeca hitno rjesavanje problema, unikom kuka kako nema novaca za nove koseve, a policija putem glasnogovornika porucuje da su operativne radnje u tijeku, ali posto se radi o maloljetnicima da ne mogu dati vise informacija. |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
pa to je problem drzave
oni koji maloljetnima prodaju alkohol i cigarete su ili drzavne fime ili prijatelje drzave
roditelji nece biti ti koji ce reci a ti nemos van
|
aaaa ne bi se baš složio...
to uopce nije problem države...cak što više cini mi se da ce svi ti alkoholicari i pušaci biti idoli države s obzirom da ce oni jedini puniti državnu blagajnu...placajuci kroz kupnju alkohola i cigareta...sve nametnute poreze na te proizvode koje idu drito državi....
no ipak koliko mi skrivali tu cinjenicu...djete ne odgaja ulica...vec roditelji...barem bi to tako trebalo biti...
jer kad pustiš djete van...vec je kasno da mu na ulici kažeš...nemoj ovo nemoj ono |
|
|
|
|
|
|