Autor |
Poruka |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
Jel zna netko gdje ovo mogu kupiti u os? Bila sam u jednoj zlatarnoj i bilo je nešto na tu foru..iako to nije to.. i koštalo je više od 300kn
Ako i ne nađem u os, jedna firma iz zg šalje poštom i u cijenu je uključeno graviranje...
E,sad..znam da ide ono age, sex,name.. i tak to.. ALI ja bi htjela još neki spešl tač ali ne znam šta... imate ideju?
P.S. poklon je za dečka |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ako dečko vozi motor - obavezno krvnu grupu i broj knjižice donora organa! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
kolacic
|
lenght
a vozi motor ali prema ovom linku.. što je stavio bezimeni...
može se staviti 5 linija teksta... po 13/14 slova.. e,sad.. jel to vrijedi samo za jednu pločicu ili na svaku imože ići tih 5 linija, s obzirom da se dobiju 2 |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
koliko sam ja skuzio po tome ide na svaku plocicu 5 redova teksta |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
kolacic
|
a koji je tečaj £ ?
ovi iz zg prodaju po 50kn + što ti napišu što hoćeš |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
s dostavom te ja mislim izađe oko 53kn, samo je pitanje kakve su čije. kolko mogu vidjeti ove su original američke vojske i možeš isto napisati šta god želiš, šta god ima kažeš oni napišu, a uz to možeš i birati boju gumice ( Woodland Camo, Army USMC Camo, Urban Camo, Army Green,
Grey, Green, Orange, Purple, Yellow, Blue, Pink, White, Red White & Blue, Rainbow,
Lime Green, Brown, Clear, Red
Glow in The Dark Blue, Glow in The Dark Green, Glow in The Dark Yellow, Glow in The Dark Pink
IF NO CHOICE MADE BLACK WILL BE SUPPLIED). |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
kolacic je napisao/la: ›
može se staviti 5 linija teksta... po 13/14 slova.. e,sad.. jel to vrijedi samo za jednu pločicu ili na svaku imože ići tih 5 linija, s obzirom da se dobiju 2
|
možeš pisati što god želiš..
a 2 plocice služe zato...
odnosno služile su u smislu...kad te raznese granata ili te netko ubije...jedna plocica se uzima da bi se znalo tko si...a jedna plocica ide pokojniku (odnosno vlasniku doticnih plocica) u usta...tako da kad kasnije nađu samo tvoje kosti..da se zna tko si
znaci po pravilu bi trebalo isto pisati na obje plocice...
a sad s obzirom da se ovo kupuje za bezveze...pišeš što god želiš.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
ako ti nije neka žurba prevelika, sačekaj 9. mjesec.... u Reisnerovoj pored auto sounda će se otvoriti army shop pa će biti svega lijepoga tamo za kupiti ;-) |
|
|
|
kolacic
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ako ti nije neka žurba prevelika, sačekaj 9. mjesec.... u Reisnerovoj pored auto sounda će se otvoriti army shop pa će biti svega lijepoga tamo za kupiti ;-)
|
uff...ne mogu toliko čekati rođendan je uskoro
ali korisna informacija za ubuduće |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
ako ti nije neka žurba prevelika, sačekaj 9. mjesec.... u Reisnerovoj pored auto sounda će se otvoriti army shop pa će biti svega lijepoga tamo za kupiti ;-)
|
ovo se otvorilo [ Army Shop Vod link ], i stvarno ima svega super, al još ne graviraju pločice, pa sad, da li netko zna gdje se to može i po kojoj cijeni gravirati? |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Uz Bruno Banani Made for men parfem se dobije vojna pločica, ali samo s natpisom Brauno Banani, no super izgledaju. Jedino lanac nije uključen. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma daj? Ide mi i uz ime i uz fizička obilježja. A i fin je miris. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |