Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Imam za odradit jedan alkoholni vikend izvan RH konkretno, u Mađarskoj. Ekipica koja ide bi ponijela gitaru za svirku, pa me zanima, ako netko zna, kako ide procedura s prijavom iste na granici? Da mi ne bi ušiljili spiku da smo istu kupili tamo pa oćemo uvest... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
najbolje ti je da nazoveš carinsku postaju i da ti oni daju prave informacije. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
joj pa ne moraš to nikom ništa prijavljivat... normalna stvar je ić instrumentom van neće te niko niš pitat sigurno |
|
|
|
|
|
Frost
|
Kodrann je napisao/la: ›
joj pa ne moraš to nikom ništa prijavljivat... normalna stvar je ić instrumentom van neće te niko niš pitat sigurno
|
bude li sranja na granici, uputit ću ih na tebe |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
joj pa ne moraš to nikom ništa prijavljivat... normalna stvar je ić instrumentom van neće te niko niš pitat sigurno
|
bude li sranja na granici, uputit ću ih na tebe
|
Ne vjerujem ni ja da se s tim mora nešto posebno. |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
bude li sranja na granici, uputit ću ih na tebe
|
može slobodno . pa ne živimo u rusiji kolika god da nam je brvnara tu di smo! let the music play |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
Uma je napisao/la: ›
a jel zna neko ako idem s tuđim autom preko granice (u bosnu) jel mi mora vlasnik auta dati neku punomoc kod javnog bilježnika ili nešto?
|
mora... mene su zezali što vozim tatin auto (a isto je prezime i adresa)..ali su me ipak pustili... |
|
|
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Imam za odradit jedan alkoholni vikend izvan RH konkretno, u Mađarskoj. Ekipica koja ide bi ponijela gitaru za svirku, pa me zanima, ako netko zna, kako ide procedura s prijavom iste na granici? Da mi ne bi ušiljili spiku da smo istu kupili tamo pa oćemo uvest...
|
Zbog bržeg i jednostavnijeg privremenog tranzita takvih stvari postoji obrazac koji se zove ATA karnet. Ispuniš ga i furaš. Tata je bio s đitrom prije par dana.
Pojedinosti o karnetu pogledaj ovdje . |
|
|
|
|
|
Frost
|
a fala iako mi je sad prekasno za nabavljanje sveg i svačeg jer se ide sutra... vidjet ćemo |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Uma
|
kolacic je napisao/la: ›
Uma je napisao/la: ›
a jel zna neko ako idem s tuđim autom preko granice (u bosnu) jel mi mora vlasnik auta dati neku punomoc kod javnog bilježnika ili nešto?
|
mora... mene su zezali što vozim tatin auto (a isto je prezime i adresa)..ali su me ipak pustili...
|
ajd fala ti kolacicu |
|
_________________ Moj grade pored Drave...... |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a fala iako mi je sad prekasno za nabavljanje sveg i svačeg jer se ide sutra... vidjet ćemo
|
Onda trepčite okicama i pravite se grbavi da nemate pojma |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
frost@preko granice 100% smiješ prenositi instrument i to bez prijave, jer sam ja to radila nekoliko puta. pitala sam ih da mi daju neku potvrdu, ali su mi rekli da to spada u osobnu prtljagu koja je u rangu s mobitelom, laptopom, mp3 playerom ...
Uma@ da, moraš imati punomoć ovjerenu u HAKU ... dođe oko 80kn. tako sam ja furala auto godinu dana preko granice |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Frost
|
Evo da javim što je bilo. Pitali smo teta carinicu da li moramo prijaviti, na što je teta pitala jesu li gitare neke velike vrijednosti. Pošto se radilo o dvije "obične" akustične gitare, teta je rekla da nije nikakav problem |
|
|
|
|
Uma
|
|
|
|
|
|