Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
eo u neimaštini novih tema za razgovor...pitam ja vas....kakvi su dojmovi o kopici odkad se naplaćuje ulaz...logično bi bilo da se nešto popravilo...pa eto....pišite pluseve i minuse....
et ja prvi....1 odbojkaško igralište totalno zaraslo....od 3 terena...samo je na jednom mreža....mulj u dravi,al aj recimo da to nije u okviru kopike....jedino što vidim je veći broj spasilaca koji ti ne daju da skačeš...dodaješ se s loptom nogama....ima još...al ne mogu se sjetit.... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ajd kad se sjetiš napiši |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
-.- |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
malo je bezveze to naplacivanje,mislim ja cu sad 21 godinu,a oni mi naplacuju 2 kn (sto je kao do 18 ) mislim meni odgovara,ali sta nisu stavili za sve 5 kn i gotovo. |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ma meni odgovara,ali znam ljude koji imaju 17,18 god i izgledaju starije i placaju 5kn,a trebali bi 2.Kako oni mogu procijenit koliko ti imas godina? |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
D.E.A. je napisao/la: ›
ma meni odgovara,ali znam ljude koji imaju 17,18 god i izgledaju starije i placaju 5kn,a trebali bi 2.Kako oni mogu procijenit koliko ti imas godina?
|
Mislim da na osobnoj iskaznici piše datum rođenja |
|
|
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Kopika je ok, smetaju me jedino oni nadobudni spasioci koji se ponašaju kao da su dobili ne znam ti ja kakvu ulogu, šetaju k'o šerifi i samo gledaju tko stoji blizu ruba bazena da bi mogli ponosno zazviždati i ukoriti te za tobožu namjeru skakanja u bazen. Onak, tri čovjeka u olimpijskom i ja ne smijem skočiti, de dobro je, pa nije ni meni u interesu da opizdim u nekoga... |
|
|
|
|
|
Polko Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
E davno sam bio na kopiki! Ima više od 20 godina. |
|
|
|
|
|
Polko Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
D.E.A. je napisao/la: ›
ma meni odgovara,ali znam ljude koji imaju 17,18 god i izgledaju starije i placaju 5kn,a trebali bi 2.Kako oni mogu procijenit koliko ti imas godina?
|
e nema kajanja ako je bilo dobro. Samo ako je bilo dobro nema kajanja! Inače je noćna mora! |
|
|
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bio jučer prvi puta ove godine, a bogami i zadnji. Mislim da će Drava od sada biti my weapon of choice.
Najviše mi idu na živce "spasioci", koje je Someone već spomenuo. Nadobudni su i pored njih se osjećam kao da sam u logoru, a ne na kupanju. |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
ma ajde ignoriras te spasioce, sta ti oni mogu nek ficukaju do mile volje |
|
|
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma znam, nije toliki bed, al' opet. Nas par se dodaje loptom, oko nas nikoga i dolazi majstor: dečki jel možete otići na drugu livadu?! A oko nas nikoga. Mi mu ukažemo na činjenicu da oko nas nema nikoga i da nikome ne smetamo, a on nama kaže "žao mi je, tako je šef rekao". Strašno... |
|
|
|
|
|
Vanna031 Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
Definitivno je urednija odkad se naplačuje, a oni spasioci..neznam nije mi jasno što će na bazenu neki dečki od 50 kila ? To je presmiješno,slažem se da bi trebali biti spasioci radi mjera sigurnosti,ali kad oni nekom od 120 kila kažu alo nemoj skakati,možeš si mislit što poslušaju.Nisu trebali upošljavat klince . Bilo bi dobro kad bi jedan bazen bio izdvojen za skakanje,olmpijski ili onaj okrugli u kojem bi gospoda koja žele skakati to i smjela,ali na vlastitu odgovornost,klincima u taj bazen naravno ulaz zabranjen i eto Još jedna stvar koju sam primjetila jest da se prodaje točeno pivo djeci, što bi se trebalo pripazit. |
|
|
|
|
|
|
|