Autor |
Poruka |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
Može li netko tko je pohađao neku od škola stranih jezika reći iskustva, cijene, opisati kvalitetu nastave i naučenog, stećeni certifikati i ostalo. Zanima me prvenstveno tečaj poslovnog engleskog.
Naravno zanimaju me škole na području Osijeka!! |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
Evo da malo refresh ovu temu...koju mi školu stranih jezika preporučate?
Zanima me ovaj poslovni engl? Hajde pliz neka iskustva.. |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol: Žensko
|
evo da ja sad malo podignem temu.. nije vrag da nitko u osijeku ne ide na ide u neku školu stranih??
ja bih od jeseni krenula na francuski pa ako netko ima koju pametnu za reći što se toga tiče (posebno koju školu bi preporučili) bila bih zahvalna |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja bih špa, fra i profi eng xD |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
e,ovaj..ja vam ne mogu pomoć al me zanima kolko imaju plaću ljudi koji rade ,tj. predaju u školiu stranih jezika..okvirno..aj tnx |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
Jel netko isao u lanico školu starnih jezika i molim da napisete iskustva? |
|
|
|
|
|
angie87 Ukupno postova: 3 Spol: Žensko
|
tonka_21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel netko isao u lanico školu starnih jezika i molim da napisete iskustva?
|
Ja sam išla u lanico i super su. Od mene samo pohvale i preporuke |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Aisha je napisao/la: ›
evo da ja sad malo podignem temu.. nije vrag da nitko u osijeku ne ide na ide u neku školu stranih??
ja bih od jeseni krenula na francuski pa ako netko ima koju pametnu za reći što se toga tiče (posebno koju školu bi preporučili) bila bih zahvalna
|
Preporučila bih ti tečaj u Francuskoj Alijansi. Tamo predaje profesor koji je meni predavao francuski u srednjoj. Ima odličan pristup prema polaznicima, onako prijateljski, atmosfera je ugodna i dosta se priča na francuskom što je odlično jer se tako vježba govor.
Bila sam nedavno u Alijansi i jako mi se svidjelo!
Više o tečaju možeš pogledati ovdje.
Btw, ako si polaznik tečaja, besple možeš na događanja koja organiziraju, godišnja članarina je uključena u cijenu tečaja. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Tko predaje, Cicko ili Mađar?
Zanima me, stvarno. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
-nella- je napisao/la: ›
Tko predaje, Cicko ili Mađar?
Zanima me, stvarno.
|
Predaje Tamás Peho. Cicko je u Zadru. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Aha. Onda si dobro opisala predavanja.
Nisam se mogla sjetiti imena...
Aha, sjetila sam se i drugog imena. Vlaičević. |
|
|
|
|
|
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Konkretno, zanima me koja škola najbolje vrši pripremu polaznika koji bi htjeli postati sudski tumači, no poželjna su i općenita iskustva. |
|
|
|
|
|
AstroFusion Ukupno postova: 3 Spol: Muško
|
Pozdrav svima! Evo planiram upisat talijanski jezik za koji mjesec u nekoj od škola stranih jezika ali nemam pojma koja je najbolja! Možete li mi preporučit neku? Gledao sam malo po netu i Ad Hoc mi se sviđa jer daju 25% popusta studentima, ali ne znam kako je "iznutra"!!! |
|
|
|
|
|
|
|