pozdrav svim obozavateljima fliper aparata ja sam veliki obozavatelj i posjedujem tri flipera zaluđen sam sa njima nadam se da ste i vi fanovi volio bi se kontaktisati ako vam mogu kako pomoc imam hrpu dijelova i nema sta se nemoze popraviti ova tri komada su potpuno ispravna kostalo me puno ali sa puno truda sam ih vratio u zivot i znam da taka igracka vrijedi truda neznam kako da vam opisem tu srecu kad sam ih kupo i rekao sam sebi to mora proraditi kupovao sam sa svih strana svijeta dijelove ali sam i uspio u tome nadam se da vam mogu kako pomoc to je igracka koja ima dusu i neznam dali mi vijerujete ali u svemu vise ih nece biti jos malo i bitice kao oltajmeri igratca koja nece imati cijenu imam adama femili , star trek nova generacija i shadow trenutno sam kupio unisten fliper drakulu dijelovi mi stizu za koji dan tako da cu dici jos jednu igracku iz mrtvih i sretan sam zbog toga moja zelja je da osijetite pogotovo mladji kaka je to igracka i koliko duse ima, ljep pozdrav
Baš sam se nedavno raspitivao gdje ih ima u gradu za igrati (čak sam gledao na netu i za kupiti, ali mi je to previše :/) ... Baš bi bilo fora takva neka igraonica
mogla bi se uskoro otvoriti igraonica u osijeku i to na petrovoj gori bilo bi oko pet flipera i stolni nogos biljar za pocetak ako ste ljubitelji vec postoji jedan fliper koji radi u ilegala open tako se zove lokal bice jos toga ako neko ima stari fliper a nezna kako popraviti neka se javi igracka koja ponovo uzima svoje ljubitelje i vraca u svijet mladosti vidim da nisam jedini koji uziva u tome i to mi je jako drago pa da se malo i zaigra po koja masina ljep pozdrav
Brijem da flipera ima za prilično male pare za kupiti; no treba dosta vremena potrošiti na obnavljanje. Nekome sa kućom i prostorom te nedostatkom hobija - idealno!
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Evo da se i ja uključim u temu flipera,i mene drže te mašinice a imam i doma u garaži stari Centaur II inače fliper funkcionira samo mu je potrebna restauracija tj.malo dotjerivanje!
..volim igrati fliper.....potpis za otvaranje retro igraonice.....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
bravo babaloo1...
kad se samo sjetim tih vremena...koliko sam vremena proveo na fliperima i bilijaru u Centralu, Royalu, Mariju...ah, zlatna vremena....
i dobro poznat Centaur....
nema toga više, koliko znam
Evo da malo zaživim temu,evo da vam pokažem kako sam ja restaurirao svoj Bally Centaur II tu je opisano sve na jednom stranom forumu za flipere! Uživajte!